Een Ferrari van 200.000 euro komt vast te zitten in een steeg door inschattingsfout van eigenaar - Curioctopus.nl
x
Een Ferrari van 200.000 euro komt vast…
Fotograaf moet 22.000 dollar boete betalen omdat zes jaar later de bruiloftsfoto's nog niet zijn geleverd Influencer bekent dat haar leven is gericht op het behagen van haar man omdat ze in traditionele waarden gelooft

Een Ferrari van 200.000 euro komt vast te zitten in een steeg door inschattingsfout van eigenaar

19 Augustus 2021 • Door Skip
1.540
Advertisement

De Ferrari Roma is een van de nieuwste modellen waar het bekende Italiaanse automerk mee gekomen is. Het is een auto die wordt gekenmerkt door "een tijdloos design, het hoogste raffinement en het beste op het gebied van prestaties en rijvaardigheid. Door de onmiskenbare stijl wordt er met dit voertuig een moderne draai gegeven aan de levensstijl van de stad Rome ten tijde van de jaren 50-60, de stad van makkelijk en prettig leven." Een elegante auto, met een vleugje retro en een prijs die rond de 200.000 euro zit. Hij is gedefinieerd als "een Ferrari-exemplaar dat bijna perfect is." Autofanaten vergapen zich er al van verre aan en smaken sommigen het genoegen erin te kunnen rijden en te voelen hoe hij over het wegdek schiet. Er is echter een man die nogal een ongemakkelijke plek koos om met zijn uiterst fraaie Ferrari Roma doorheen te rijden.


Een video waar je een Ferrari Roma klem ziet zitten in een smalle steeg is het web rondgegaan. Dit gebeurde in een Italiaans stadje waarvan de naam niet bekend is. Waarschijnlijk heeft de chauffeur van de auto een verkeerde inschatting gemaakt voordat hij de steeg inreed en hoopte hij dat hij er wel door zou komen. Het is duidelijk te zien hoe de uit de auto geklommen bestuurder naarstig op zoek is naar een oplossing om met zijn Ferrari uit die vervelende situatie te komen. Dit echter doen zonder de carrosserie te beschadigen lijkt onmogelijk. 

De bolide bevindt zich precies tussen de muren van twee gebouwen. We weten niet precies hoe deze situatie is verlopen en waarom de eigenaar die steeg wilde nemen. We weten echter wel zeker dat hij verwachtte er wel door te kunnen komen zonder al te veel problemen. De man kijkt vertwijfeld en wanhopig naar de zijkanten van zijn auto in een poging maatregelen te nemen, het een en ander te passen en te meten. Hij had niet door dat de auto te breed was voor die doorgang of dat de weg te smal is. Over een ding bestaat echter geen twijfel. De Ferrari zal aan de buitenkant schade krijgen die flink in de papieren zal lopen en komt zijn inschattingsfout hem duur te staan. De video die op YouTube werd gezet is al meer dan een miljoen keer bekeken en we snappen ook wel waarom. We zien namelijk iets gebeuren dat grappig en tegelijkertijd pijnlijk is. Het is te hopen dat deze automobilist zijn lesje op zijn minst wel geleerd heeft.  

Tags: Auto'sKomischeAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt