De bovenburen maken herrie en het stel neemt op een hilarische manier wraak

Janine image
door Janine

12 September 2021

De bovenburen maken herrie en het stel neemt op een hilarische manier wraak
Advertisement

Buren kunnen vaak een probleem zijn, en een van de negatieve punten van het kiezen om in een appartement te wonen. Hoewel er precieze regels zijn om vreedzaam samenleven aan te moedigen en degenen die boven of beneden wonen niet te storen, lijken sommige mensen er niet om te geven: ze kiezen er voor om te doen wat ze willen. Mav en Mandi zijn twee zeer populaire en geliefde tik-tokers: ze deelden het verhaal van hun avontuur met hun buren op sociale netwerken en documenteerden via een video de wraak die ze verzonnen. Het is zonder twijfel een hilarische en gedenkwaardige vendetta.

via mav_n_mandii/TikTok

Advertisement
mav_n_mandii/TikTok

mav_n_mandii/TikTok

Mav en Mandi wonen in een appartement en de bovenburen staan ​​bekend als bijzonder luidruchtig, vooral op ongelegen momenten. Het hilarische stel zei dat ze op een nacht niet konden slapen vanwege de geluiden die van de verdieping erboven kwamen. Dus bedachten ze een manier om wraak te nemen. Het lijkt onmogelijk om degenen die op de bovenste verdiepingen wonen last te bezorgen, maar Mav en Mandi zijn - dankzij een zeer bijzondere en creatieve methode - erin geslaagd.

Advertisement
mav_n_mandii/TikTok

mav_n_mandii/TikTok

In een video zien we de wraak plaatsvinden: Mav houdt Mandi ondersteboven, houdt haar in haar middel vast om te voorkomen dat ze valt, en loopt door de hele woonkamer. Ze loopt heen en weer terwijl Mandi iets doet wat lijkt op een Tip Tap-dans: ze stampt met haar voeten op het plafond met simpele teenslippers. Kortom: in slechts een paar minuten tijd wist het paar de situatie te veranderen en een nieuw scenario te schrijven; een script waarin de benedenburen de bovenburen irriteren.

mav_n_mandii/TikTok

mav_n_mandii/TikTok

De video overtrof al snel de 4 miljoen views en kreeg duizenden reacties. De toeschouwers, ongelovig en geamuseerd, definieerden het als een briljante, eenvoudige en goed bedachte wraak. Sommige gebruikers adviseerden Mandi om van schoenen te wisselen en de volgende keer een paar hakken te dragen; andere mensen daarentegen vonden het “jammer" dat de buren niet getuige waren van zo'n grappig tafereel. Zouden ze de les in ieder geval hebben begrepen? Wat vind jij van deze alternatieve en creatieve wraak?

Advertisement