Meisje ziet een spin in huis en schreeuwt zo hard dat de buren de politie bellen

Janine image
door Janine

04 Oktober 2021

Meisje ziet een spin in huis en schreeuwt zo hard dat de buren de politie bellen
Advertisement

Fobieën zijn per definitie onbewuste en irrationele angsten die een persoon kan voelen tegenover andere mensen, bepaalde situaties of dieren. In de meest extreme gevallen kan het zelfs beperkend en verhinderend zijn: de persoon, geconfronteerd met zijn fobie of alleen maar denkend aan zijn fobie, worstelt om de normale dagelijkse activiteiten uit te voeren. We hebben allemaal irrationele en onverklaarbare angsten, die niet voortkomen uit negatieve ervaringen of bepaalde trauma's. Hollie's fobie zijn spinnen en de jonge vrouw heeft op sociale media de onaangename en misschien zelfs komische situatie gedeeld waarin ze zich bevond vanwege haar irrationele angst.

via The Sun

Advertisement
Hollie Hunter/Facebook

Hollie Hunter/Facebook

Hollie Hunter is een meisje dat in Livingston, in Schotland woont en het bizarre en grappige verhaal over een ongevaarlijke spin op sociale media heeft gedeeld. Het was een avond als alle andere en Hollie was thuis. Plotseling zag ze echter de hoofdpersoon van haar nachtmerries: een achtpotig wezen, een spin, een dier waar ze erg bang voor is. Dus schreeuwde ze, zich volledig onbewust en onvrijwillig. Ze schreeuwde zo hard dat het de buren bezorgd maakte die, gealarmeerd en bang dat er iets ernstigs zou zijn gebeurd, onmiddellijk de politie belden.

Advertisement
Hollie Hunter/Facebook

Hollie Hunter/Facebook

De politie verscheen om 22.30 uur bij Hollie's huis met twee busjes: ze waren bang dat er een indringer in het huis zou zijn. Maar Hollie zei: “ik heb zojuist 40 minuten geprobeerd om een ​​mot weg te jagen en keerde terug naar de slaapkamer en vond een enorme spin in mijn bed. Hij was eerlijk gezegd zo groot als de palm van mijn hand. Ik gooide wat boeken en toen hij naar me toe rende, schreeuwde ik en begon naar verschillende kamers te rennen." De politieagenten, ondanks dat ze dringend werden opgeroepen, waren gelukkig erg aardig en hielpen het bange jonge meisje om de spin weg te jagen.

Hollie Hunter/Facebook

Hollie Hunter/Facebook

En mocht je het je afvragen, het antwoord is ja: de politieagenten moesten erom lachen en vonden de hele situatie grappig. Ze dachten een indringer of een kwaadwillende te vinden en deden hun werk om in plaats daarvan alleen een spin weg te jagen. Hollie vond het erg en had er spijt van dat de buren zich zoveel zorgen maakten: ze besefte niet eens hoe hard ze schreeuwde.

Elizabeth Praetz/Unsplash

Elizabeth Praetz/Unsplash

Het meisje is echter blij dat de agenten erom hebben gelachen en haar hebben geholpen om die gevaarlijke indringer uit haar huis te verjagen: nu kan ze eindelijk rustig slapen.

Advertisement