Een man heeft het nummerbord van zijn ex-vrouw gekloond en reed dagenlang hard langs de flitspalen van de stad

Janine image
door Janine

02 Januari 2020

Een man heeft het nummerbord van zijn ex-vrouw gekloond en reed dagenlang hard langs de flitspalen van de stad
Advertisement

Sommige relaties zijn voorbestemd om te beëindigen en hoeveel ongenoegen het ook kan veroorzaken, moet men het accepteren. Iemand had dit tegen de Italiaanse man uit Piacenza moeten zeggen, die op een "zoete" wraak broedde omdat zijn vrouw hem had verlaten. De man kloonde het kenteken van zijn ex-partner en had plezier in het te hard rijden langs de snelheidscamera's van de stad. Een niet al te perfect plan, dat in feite eindigde met zijn arrestatie.

via Ansa

Advertisement
Automobile Italia/Flickr

Automobile Italia/Flickr

Het tragikomische verhaal gaat terug tot 2011, met als hoofdrolspelers een jaloerse man aan het einde van zijn huwelijk en een vrouw die heeft besloten haar leven te veranderen. De man, die de beslissing van zijn vrouw niet accepteerde, wilde een slechte grap met haar uithalen.

De man, een 35-jarige werknemer uit Piacenza, kloonde het nummerbord van de auto van zijn vrouw, leende een soortgelijke auto van een vriend en reed dagenlang te hard langs de flitspalen in de stad.

Advertisement
mooseberry/Flickr

mooseberry/Flickr

De vrouw kreeg een reeks hoge boetes, die bij elkaar de drempel van 1500 euro overschreden. De vrouw, ervan overtuigd dat ze de overtredingen niet had gemaakt, ging onmiddellijk naar de politie om het feit te melden.

Door de foto's van de snelheidscamera's te bekijken, ontdekte de politie dat de vrouw er niets mee te maken had: de auto had in feite slechts 3 deuren en niet 5 zoals die van de vrouw. Door het onderzoek te starten, en dankzij de vermoedens van de vrouw, slaagde de politie erin de ex-man te arresteren, die, niet in staat de waarheid te ontkennen, schuld bekende.

Advertisement