De man herkent zichzelf op een foto van zijn vrouw die 11 jaar voordat ze elkaar ontmoetten is gemaakt

Janine image
door Janine

04 Juli 2023

De man herkent zichzelf op een foto van zijn vrouw die 11 jaar voordat ze elkaar ontmoetten is gemaakt
Advertisement

Soms doet het lot er lang over om te laten gebeuren wat er zou moeten gebeuren, met respect voor en wachtend op de tijden die nodig zijn. Dit is wat in je opkomt bij het lezen van het verhaal dat we gaan vertellen, dat echt meer uniek dan zeldzaam is. Een stel, nadat ze waren getrouwd en twee dochters hadden gekregen, ontdekten dat ze elkaar waren tegengekomen, lang voordat ze elkaar echt kenden en het bewijs is verbluffend. Laten we kijken hoe het ging.

via Independent

Advertisement
HOUYIMIN/Wikimedia commons

HOUYIMIN/Wikimedia commons

Het verhaal waarover we het gaan hebben, speelt zich af in China en betreft twee geliefden, Mr Ye en Ms Xue, die in 2011 zijn getrouwd. Het paar kreeg later een tweeling, waardoor een prachtig gezin ontstond. Tijdens een bezoek aan het huis van de moeder van de bruid gebeurde er iets verbazingwekkends. Het paar begon foto's van Xue als jonge meisje te bekijken om erachter te komen of hun dochters meer op haar of haar man leken. Ze konden zich zeker niet voorstellen dat ze, kijkend naar de foto’s, een ongelooflijke ontdekking zouden doen.

Advertisement
Dongo NEWS/Youtube screenshot

Dongo NEWS/Youtube screenshot

Terwijl hij zijn fotografische verkenning voortzette, concentreerde de man zich op één afbeelding in het bijzonder: zijn vrouw poseerde voor de foto en achter haar stond een standbeeld. Mr Ye herkende de plaats onmiddellijk, omdat hij hem zelf had bezocht. Toen hij nauwkeuriger observeerde, kon hij niet anders dan met open mond een detail opmerken.

Achter zijn vrouw stond namelijk een man, ook van plan om te poseren voor een foto. Hij was echter niet zomaar een individu: Mr Ye kon zijn ogen niet geloven toen hij besefte dat hij deze persoon zelf was. Een werkelijk ongelooflijk toeval, dat voor een enorme verbijstering heeft gezorgd.

Dongo NEWS/Youtube screenshot

Dongo NEWS/Youtube screenshot

Hoeveel mogelijkheden zijn er om iemand te ontmoeten, verliefd op hem te worden, met hem te trouwen en, terwijl je door zijn herinneringen aan het verleden snuffelt, op een foto van hem blijkt te staan? Hoewel de tijd nog niet was aangebroken om elkaar te ontmoeten, hadden hun paden elkaar al volkomen onbewust gekruist. Pas nadat ze de aanvankelijke verwarring hebben overwonnen, herinnerden de twee de omstandigheden zich weer.

Elf jaar voordat ze elkaar ontmoetten, waren beiden op excursie geweest naar de stad Qingdao en hadden ze May Fourth Square bezocht. Het bijzondere is dat ze het op exact hetzelfde moment hadden gedaan! Gezien het feit dat de bevolking in China meer dan een miljard mensen is, wordt dit toeval meer uniek dan zeldzaam.

Dongo NEWS/Youtube screenshot

Dongo NEWS/Youtube screenshot

Na de ontdekking slaagde de man er ook in om zijn foto te vinden, die hem vanuit een ander perspectief laat zien dan dat van zijn vrouw, en samen besloten ze deze sterke emotie te delen met het web, dat buitengewoon gefascineerd was door de gebeurtenis. Het lijkt echt het werk van het lot, nietwaar?

Advertisement