Jongen geeft bijna 300.000 euro uit om Barbie te zijn: na de operatie krijgt hij spijt en neemt een beslissing

Janine image
door Janine

20 Augustus 2023

Jongen geeft bijna 300.000 euro uit om Barbie te zijn: na de operatie krijgt hij spijt en neemt een beslissing
Advertisement

Er zijn veel mensen die, als ze in de spiegel kijken, zichzelf graag anders zouden willen zien, en hun uiterlijk niet waarderen. Elke kleinste oneffenheid lijkt onoverkomelijk, maar bovenal beschouwen ze ze als enorm, terwijl ze niets anders zijn dan kleinigheden. Ze denken dat die oneffenheden de aandacht van andere mensen trekken, terwijl ze ze hoogstwaarschijnlijk niet eens opmerken.

Er zijn mensen die, om deze kleine defecten te corrigeren, vertrouwen op cosmetische chirurgie. Sommige mensen willen echter hun uiterlijk volledig veranderen.

De hoofdpersoon van het verhaal, dat we nu gaan vertellen, besloot om 268.000 euro uit te geven om zichzelf in een Barbie te veranderen, maar nadat hij had gekregen wat hij wilde, kreeg hij er spijt van en besloot hij om nog een drastische keuze te maken. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

Oli London is een 33-jarige Britse influencer, erg populair, vooral bekend onder het pseudoniem londonoli, die er altijd al uit wilde zien als een Barbie-pop. Om deze reden besloot hij zijn toevlucht te nemen tot cosmetische chirurgie om deze transformatie door te voeren. Na verschillende operaties wist hij het gewenste resultaat te bereiken. Maar hij was er niet tevreden mee.

Advertisement
londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

De eerste operatie die Oli onderging was op 23-jarige leeftijd om de vorm van zijn neus te veranderen, maar nadat hij de transformatie had ondergaan, was hij nog niet tevreden met zijn uiterlijk en besloot hij opnieuw te veranderen. Het kostte hem jaren om zoveel mogelijk op Barbie te lijken. Jammer dat hij, toen hij eenmaal zijn doel had bereikt, besloot er nog een te laten doen.

londonoli/Instagram

londonoli/Instagram

"Vorig jaar was ik Barbie, nadat ik uit de kast kwam als transgender, besloot ik mijn eerste transformatie te doen, maar toen koos ik ervoor om weer te veranderen. Ik heb meer dan £233.000 (oftewel € 268.000) uitgegeven om eruit te zien als een pop. Toen ik Barbie was, had ik een glamoureuze levensstijl. Ik ging naar evenementen en hield ervan om over de rode loper te lopen. Ik gedroeg me als een blonde pop."

Hij was het echter zat om zich voor Barbie uit te geven en besloot zijn uiterlijk te veranderen en nadat hij talloze operaties had ondergaan om eruit te zien als de beroemdste pop ter wereld, besloot hij Ken te worden, hij begreep dat hij op hem kon lijken zonder al te veel ingrepen. Daarom heeft hij zijn keuze gemaakt.

"Al deze operaties maken me niet gelukkig, maar ik besloot het te doen omdat ik wil dat iedereen authentiek leeft en trouw is aan zichzelf".

Wat vind jij?

Advertisement