Model geeft $2.000 uit om van haar wangen de grootste ter wereld te maken

Janine image
door Janine

03 Januari 2023

Model geeft $2.000 uit om van haar wangen de grootste ter wereld te maken
Advertisement

Heel vaak accepteren mensen hun lichaam niet, ze zien bepaalde details als onvolkomenheden die ze graag zouden willen veranderen. Ze observeren zichzelf in de spiegel en bedekken of proberen die elementen die ze niet waarderen te maskeren. Meestal zijn het niet meer dan kleinigheden, die integendeel niets anders doen dan het individu karakteriseren. Degenen die zichzelf gewoon niet kunnen accepteren, proberen echter te veranderen en hun toevlucht te nemen tot een operatie.

Dit model hield niet van haar jukbeenderen, dus besloot ze tussenbeide te komen om ze groter te maken. In een aantal jaren slaagde ze erin dit te bereiken door de vrouw met de grootste wangen ter wereld te worden.

via Dailystar

Advertisement

Haar naam is Anastasia Pokreshchuk, een 33-jarig Oekraïens model. Voordat ze haar gezicht radicaal wilde veranderen, had ze een slank gezicht, dunne lippen en krullend blond haar. Maar ze hield niet van deze look. Om deze reden heeft ze geprobeerd een oplossing te vinden en radicaal te veranderen. Op 26-jarige leeftijd begon ze met de eerste gezichtsinjecties, ze koos ervoor om haar lippen, maar vooral haar wangen, meer gezwollen te maken. Deze laatste wijziging kostte haar ongeveer $2.000.

Advertisement

De aanpassingen beperkten zich niet tot de wangen en lippen, maar hadden ook betrekking op de kaak en kin die ze kleiner en fijner wilde maken. De kers op de taart was om haar haar te laten groeien en het fuchsia te kleuren. Al deze ingrepen hebben haar echter tot de vrouw met de grootste wangen ter wereld gemaakt.

Een verandering, die van Anastasia, die echt ongelooflijk is, voldoende om onherkenbaar te worden. Toen ze de foto's van haar transformatie plaatste, konden velen niet geloven dat zij het echt was.

"Ben jij dat? Wauw. Mooie foto, echt heel mooi", “eerst was je zoals iedereen. Nu ben je speciaal, je uiterlijk heeft een wending genomen" of, nogmaals, “ik begrijp dat je jukbeenderen heel groot lijken, maar ze zijn mooi"

Naast de ondersteuners zijn er echter de onvermijdelijke tegenstanders die haar bekritiseren vanwege deze verandering: “eerst was je mooi", "er was geen reden om je wangen op te blazen" en "waarom besloot je zo te worden?".

Anastasia zei dat ze van haar nieuwe gezicht houdt en niet zal stoppen met injecties in haar wangen omdat ze ze graag zo groot ziet.

Wat vind je van de keuze om haar uiterlijk te veranderen?

Advertisement