Ze bedriegt hem met acht mannen: haar man neemt wraak tijdens de bruiloft

Janine image
door Janine

28 December 2022

Ze bedriegt hem met acht mannen: haar man neemt wraak tijdens de bruiloft
Advertisement

Het huwelijk vertegenwoordigt een echte ontmoeting van geesten, een perfecte match tussen individuen, maar vooral tussen hun karakters. Om de perfecte bruiloft voor te bereiden, kost het tijd en aandacht, elk detail moet onberispelijk en zorgvuldig bestudeerd zijn. Van tijd tot tijd besluiten de bruid en bruidegom echter om verrassingen te maken tijdens de receptie, de gasten te vermaken met iets onverwachts en verrassends.

Deze bruidegom bezorgde zijn gasten en zijn partner een echte verrassing. Hij besloot namelijk wraak te nemen voor het vele verraad van zijn vrouw, precies tijdens de huwelijksceremonie. Hij slaagde erin een perfect plan tot in het kleinste detail te organiseren. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Irish Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het paar zou binnenkort trouwen, voor de toekomstige echtgenoot zou het gemakkelijk zijn geweest, nadat hij het talrijke verraad van zijn vrouw had ontdekt, om haar te verlaten en de bruiloft te annuleren. Jammer, dat zijn enige gedachte was om wraak te nemen en te laten zien wie zijn partner werkelijk was. Dus smeedde hij de perfecte wraak.

Vanaf het moment dat hij het bedrog van zijn partner ontdekte, begon hij te organiseren hoe hij wraak kon nemen, en hij koos ervoor om het tijdens hun huwelijksreceptie te doen. Na de ceremonie besloot de man tijdens de lunch een toneelstuk op te voeren.

De bruidegom vroeg alle genodigden om op te staan ​​en de borden om te draaien die voor hen waren geplaatst, iedereen met een kleine rode stip op de plaat moest blijven staan, terwijl de anderen konden gaan zitten. Zo bleven slechts acht mensen overeind.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De acht overgebleven personen waren de minnaars van de vrouw. Op dat moment vervolgde de bruidegom: "Dames en heren, kijk alstublieft naar de mannen die niet zijn gaan zitten: ze zijn allemaal de minnaars van mijn vrouw geweest sinds we samen zijn. Nu ga ik vragen om het huwelijk nietig te verklaren".

Na het uitspreken van deze woorden verlaat hij de receptie en laat alle gasten sprakeloos achter, die rondkijken zonder te begrijpen wat ze moeten doen. Ze bleven allemaal zitten en waren stomverbaasd toen ze de bruidegom zagen vertrekken.

Wat vind je van dit verhaal? Zou jij hetzelfde hebben gedaan?

Advertisement