Haar vriend verlaat haar de dag voor de bruiloft: ze gaat op huwelijksreis en verkoopt de trouwringen

Janine image
door Janine

31 Oktober 2022

Haar vriend verlaat haar de dag voor de bruiloft: ze gaat op huwelijksreis en verkoopt de trouwringen
Advertisement

Veel mensen hebben altijd van een huwelijk gedroomd, ze stellen zich voor hoe het zal zijn: het soort jurk dat ze zullen dragen, op welke plaats het feest zal worden gevierd en waar de receptie zal plaatsvinden. Voordat je dit doel kunt bereiken, is het echter noodzakelijk om je zielsverwant te vinden, degene die, je partner in de ogen kijkend, dat prachtige "voor altijd" zal zeggen.

Maar “voor altijd" is een erg lange tijd, dus je moet er zeker van zijn wanneer je deze stap zet. De vriend van deze vrouw leek klaar om haar toekomstige echtgenoot te worden. Jammer echter dat hij de dag voor de bruiloft vertelde dat hij niet meer wilde trouwen. Laten we eens kijken wat ze deed nadat ze dit nieuws hoorde.

via laciiiegeesrna/TikTok

Advertisement
laciiiegeesrna/TikTok

laciiiegeesrna/TikTok

Lacie Gooch is een meisje dat studeert voor verpleegster. Op haar eigen pagina op Tik Tok heeft ze besloten om te vertellen over haar ervaring als studente en als werkneemster, maar tegelijkertijd wilde ze haar weg naar het huwelijk delen met haar volgers. Jammer echter dat ze nooit bij het altaar is gearriveerd, omdat haar vriend de dag voor de bruiloft besloot haar te verlaten, omdat hij er niet klaar voor was om deze stap te zetten. Dit betekent dat het meisje de jurk al had, maar vooral dat de locatie, het restaurant en de huwelijksreis geboekt en betaald waren.

Hoewel het een moeilijke beslissing is om te verteren, bleef ze kalm en nam een ​​belangrijk besluit. "Na een relatie van 5 jaar vertelde hij me dat hij niet meer verliefd op me was. Dus koos ik ervoor om met mijn moeder op huwelijksreis te gaan. Eenmaal terug verkocht ik de verlovingsring en de trouwringen om weer te kunnen vertrekken, voor een andere reis".

Advertisement
laciiiegeesrna/TikTok

laciiiegeesrna/TikTok

De methode die Lacie koos om het einde van deze relatie te boven te komen, was om alles voor haar ogen te verwijderen wat haar aan haar ex-vriend deed denken. Na de ringen was het nu de beurt aan het huis. Ze hadden in feite samen een appartement gekocht, maar het meisje had de borg betaald, dus ze verspilde geen tijd en maakte haar keuze en verkocht het huis om al het geld terug te krijgen en het uitsluitend voor zichzelf te gebruiken.

Zijn de keuzes die Lacie heeft gemaakt de juiste of denk je dat het beter was geweest als ze anders had gehandeld?

Advertisement