Ze wordt kort voor het huwelijk verlaten: ze geeft de lunch aan daklozen

Janine image
door Janine

24 Januari 2023

Ze wordt kort voor het huwelijk verlaten: ze geeft de lunch aan daklozen
Advertisement

Bij het plannen van een bruiloft wil je dat elk detail perfect is. Er zijn mensen die zich hun bruiloft van kleins af aan voorstellen, ze weten al hoe ze zich zullen kleden, maar vooral hoe alles georganiseerd moet worden. Hopelijk wordt dat een van de gelukkigste dagen van je leven, maar helaas is dat niet altijd het geval. Te vaak eindigt deze prachtige reis voordat hij zelfs maar begint.

De hoofdrolspeelster van het verhaal, de bruid, werd een paar dagen voor de bruiloft verlaten door haar toekomstige echtgenoot, ondanks alles herpakte ze zichzelf onmiddellijk ​​en koos ze ervoor om het geld van de lunch niet te verspillen. Ze besloot om wat de ceremonie had moeten worden om te vormen tot een feest voor daklozen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Latimes

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dit stel uit Oxnard, in Californië, had al lang geleden elk detail van hun bruiloft gepland: de uitnodigingen waren verstuurd, ze hadden de kerk geserveerd waar de ceremonie zou plaatsvinden, maar bovenal hadden ze het restaurant gekozen waar de lunch van hun huwelijk zou plaatsvinden. Het leek er op dat alles in kannen en kruiken was, toen de bruidegom begon te twijfelen. Hij wist niet meer zo zeker of hij wel wilde trouwen, dus besloot hij alles af te zeggen en zijn partner te verlaten. Het meisje wist niet wat ze moest doen, maar op dit soort momenten is het moeilijk om kalm te blijven, gelukkig had ze haar familie aan haar zijde.

Het restaurant waar de lunch zou plaatsvinden was al betaald. Om die reden besloten de bruid en haar familie om dat enorme bedrag, zo'n 35.000 dollar (32.000 euro) niet te verspillen, maar de deuren van het restaurant te openen voor 150 daklozen.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De daklozen kregen die dag een werkelijk heerlijke lunch voorgeschoteld, met heerlijkheden van zalm tot biefstuk. Een van de gasten zei zelfs dat hij nog nooit zulke goede en bijzondere producten had geproefd: "naast vis en vlees serveerden ze ons taco's met mango, werkelijk voortreffelijk".

Deze bruid had samen met haar familie de intuïtie om die dag, niet al te gelukkig voor haar, onvergetelijk te maken voor een ander. In plaats van aan zichzelf te denken besloot ze goed te doen.

Zou jij eraan gedacht hebben om hetzelfde te doen?

Advertisement