Ze verschijnt verkleed als bruid op de bruiloft van haar zoon: “we zijn er klaar mee, we praten niet meer met haar"

Janine image
door Janine

18 Februari 2023

Ze verschijnt verkleed als bruid op de bruiloft van haar zoon: “we zijn er klaar mee, we praten niet meer met haar"
Advertisement

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Er zijn mensen die hun hele leven van dat moment dromen en willen dat elk detail perfect is. Vooraf wordt alles bestudeerd, men zoekt naar de plek om de ceremonie te vieren, de locatie om de receptie te houden, maar vooral de jurk om te dragen. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat het bruidspaar de twee onbetwiste hoofdrolspelers zijn, maar van tijd tot tijd zijn er mensen die de show willen stelen.

Ook de hoofdpersoon van het verhaal hoopte dat haar huwelijk perfect en mooi zou zijn. Helaas had ze één klein detail vergeten: de schoonmoeder. Deze laatste verscheen namelijk op de bruiloft in een trouwjurk, ze wilde alle aandacht op zichzelf vestigen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via jazzyhop555/TikTok

Advertisement
jazzyhop555/TikTok

jazzyhop555/TikTok

Jasmine Hopper wilde de bruiloft van haar dromen waarmaken, helaas was haar schoonmoeder ook een van de gasten. De moeder van haar man, waarschijnlijk jaloers op haar schoondochter, besloot een nare grap met haar uit te halen, oftewel op de bruiloft verschijnen in een trouwjurk. De reden voor deze keuze is niet duidelijk, waarschijnlijk wilde ze alle ogen op zich gericht hebben.

Het verhaal werd verteld door Jasmine zelf die een foto van haar huwelijk op haar TikTok-pagina (jazzyhop555) plaatste, waarop ze werd afgebeeld met haar man en schoonmoeder, en zo de jurk liet zien die de vrouw droeg. In het onderschrift schreef ze simpelweg "toen mijn schoonmoeder in een trouwjurk op onze bruiloft arriveerde", terwijl ze haar gevoelens wilde omschrijven met de emoji waarmee ze het gezicht van de moeder van haar man, oftewel die van een clown, bedekte.

Advertisement
jazzyhop555/TikTok

jazzyhop555/TikTok

Later besloot ze meer clips op te nemen om in detail te beschrijven wat er was gebeurd. Ze zei dat zij en haar man op dat moment te veel bezig waren met de bruiloft om goed te kijken naar hoe de vrouw gekleed was. Pas een paar dagen later, bij het bekijken van de foto’s, merkten ze het op.

"Het was niet duidelijk totdat we door de foto's bladerden. Op dat moment beseften we dat ze echt een witte trouwjurk droeg. Toen begon ik boos te worden en vond ik het respectloos."

jazzyhop555/TikTok

jazzyhop555/TikTok

Nadat ze zich realiseerden wat er was gebeurd, wilde het paar alle banden met de vrouw verbreken, ze wilden niet meer met haar praten, en beantwoordden haar telefoontjes of zelfs haar berichten niet. Ze wilden haar niet meer zien. Ze probeerde, toen ze de fout begrepen hadden, op alle mogelijke manieren haar excuses aan te bieden en zichzelf te rechtvaardigen door te zeggen dat de jurk niet echt wit was, maar crèmekleurig. Deze pogingen waren echter nutteloos.

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement