Hij verhuist naar een afgelegen dorp, ver weg van iedereen: hij verschijnt na maanden weer met 37 kg minder

Janine image
door Janine

17 Februari 2023

Hij verhuist naar een afgelegen dorp, ver weg van iedereen: hij verschijnt na maanden weer met 37 kg minder
Advertisement

Vaak voelt men het verlangen om zijn levensstijl te veranderen, om te proberen zijn bestaan ​​totaal te veranderen. Sommige mensen die zich niet op hun gemak voelen met hun lichaam, besluiten aan zichzelf te gaan werken en misschien te trainen om af te vallen. Dit is geen gemakkelijke keuze, want het is niet genoeg om te sporten en een dieet te volgen, maar je moet overtuigd zijn om te veranderen, het begint allemaal vanuit de geest. Om dit mogelijk te maken, moet je vaak weg van alles en iedereen en je uitsluitend aan jezelf wijden.

De hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen, heeft besloten naar een afgelegen dorp te verhuizen om af te vallen. Toen hij thuiskwam, zag hij er heel anders uit, zodanig dat zijn familieleden moeite hadden hem te herkennen. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Yahoo

Advertisement
the.okeeffe/TikTok

the.okeeffe/TikTok

Bryan O'Keeffe is een 34-jarige man. Zijn hele leven heeft hij zijn eigen lichaam niet weten we waarderen, hij probeerde op alle mogelijke manieren af ​​te vallen, vaak zonder resultaat. Elke keer dat hij de weg naar een dieet insloeg, leek het erop dat hij het gewenste doel niet wist te bereiken. Om deze reden koos hij voor een drastische beslissing: hij verliet zijn baan, familie en vrienden en verhuisde naar een klein afgelegen dorp in Spanje.

Advertisement
the.okeeffe/TikTok

the.okeeffe/TikTok

Toen de jongen besloot zijn leven te veranderen, woog hij ongeveer 150 kg. Hij was 7 maanden bij iedereen weg, gedurende welke tijd hij fysiek een andere persoon werd. Toen hij terugkeerde naar zijn familie en vrienden, was hij 37 kg afgevallen. Hij was zich ervan bewust dat hij veranderd was en daarom wilde hij de reactie van zijn dierbaren registreren toen ze hem voor het eerst zagen, en deelde hij het op zijn TikTok-pagina (the.okeeffe). De video is meer dan 30 miljoen keer bekeken. Iedereen was zo verbaasd dat ze nauwelijks konden geloven dat het echt Bryan was.

the.okeeffe/TikTok

the.okeeffe/TikTok

Gedurende zijn hele leven viel hij elke keer af, daarna kwamen alle verloren kilo's er weer bij. Hij kon deze situatie niet meer aan, dus besloot hij zich niet langer op de weegschaal te focussen, maar uitsluitend aan zichzelf te denken. Ver weg zijn van alles was een fundamenteel aspect om zijn doel te bereiken.

"Ik hield ervan om af te vallen, ik viel af zonder weer aan te komen. Ik bereikte wat ik in 15 jaar niet had kunnen bereiken. Ik voelde me gelukkiger dan ooit."

Wat vind jij hiervan?

Advertisement