Fan valt het veld binnen en gooit zich op de grond: als zijn verloofde naar hem toe rent, vraagt ​​hij haar ten huwelijk

Janine image
door Janine

29 December 2022

Fan valt het veld binnen en gooit zich op de grond: als zijn verloofde naar hem toe rent, vraagt ​​hij haar ten huwelijk
Advertisement

Voor het voltrekken van een bruiloft is er het aanzoek. Wanneer het wordt bedacht, denkt men meteen aan hoe men zijn partner kan verbazen. Je probeert iets verrassends en onverwachts te creëren waar de ander sprakeloos van wordt. Meestal wordt het juiste moment gekozen, kniel je neer en na een oprechte toespraak worden de langverwachte woorden uitgesproken: "Wil je met me trouwen?". Op dat moment is het alsof de wereld stil staat, een moment dat oneindig lang duurt, wachtend tot je "ja" hoort zeggen.

Deze man heeft echter besloten een aanzoek te doen die anders is dan anders en heeft ervoor gekozen om zijn vriendin te verrassen. Eerst viel hij het voetbalveld binnen, daarna stortte hij op de grond en toen zijn vriendin bezorgd naar hem toe rende, knielde hij neer en deed haar het aanzoek. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Datali Zero

Advertisement
klaudhajdari/TikTok

klaudhajdari/TikTok

We zijn in Albanië, in Tirana, tijdens de derby tussen de twee voetbalteams Klubi Futbollit Tirana en Partizani. Een wedstrijd waarin Partizani zegevierde, maar wat het gedenkwaardig maakte, was de fan, die van de gelegenheid gebruik maakte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Hij was al maanden van alles aan het plannen. De hele scène is vastgelegd en op de TikTok-pagina klaudhajdari-pagina geplaatst.

De clip laat de fan zien die van de tribune naar beneden komt en richting het veld gaat, over de reclameborden klimt en het veld betreedt. Hier, terwijl hij naar de spelers rent, die bezig zijn met opwarmen, valt hij, of doet in ieder geval alsof hij valt, op de grond. Op dat moment arriveren twee stewards die zijn toestand controleren, gevolgd door een andere fan die, klaarblijkelijk in overeenstemming met de jongen zelf, iemand op de tribunes een seintje geeft om naar hem toe te komen.

Advertisement
klaudhajdari/TikTok

klaudhajdari/TikTok

Op dat punt zien we een meisje, de vriendin van de fan op de grond, rennen. Wanneer ze echter bij haar partner komt, lijkt hij zich te herstellen, hij gaat op zijn knieën en haalt een ring uit zijn zak waarmee hij haar ten huwelijk vraagt. Op dat moment is op de tribune een daverend gejuich van de menigte te horen, wat het meisje lijkt aan te zetten tot een "ja". Na enkele ogenblikken van eindeloos wachten, gooit ze zichzelf in de armen van haar partner.

Alles eindigt daarom met een omhelzing die hun liefde bezegelt.

Wat vind je van dit alternatieve huwelijksaanzoek?

Advertisement