Haar kat haat mandarijnen: het baasje gebruikt ze als een beschermend schild voor de kerstboom - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar kat haat mandarijnen: het baasje…
In Athene is er een zwevend restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner op 40 meter hoog Een bedrijf heeft een robot uitgevonden die de behoeften van honden voor ons detecteert en opruimt

Haar kat haat mandarijnen: het baasje gebruikt ze als een beschermend schild voor de kerstboom

Door Janine
1.698
Advertisement

Sinds zijn menselijke baasje hem mee naar huis heeft gebracht, is de kat Victor een viervoetige vriend die een ongelooflijk extravert is: hij volgt zijn "moeder" waar ze ook gaat en houdt onmiddellijk van elke onbekende die hij ontmoet, maar ondanks zijn zekerheid heeft hij een grote en zeer eigenaardige angst: toen hij nog een kitten was, ontdekte Victor's moeder dat het enige wat hij het meest haat... mandarijnen zijn! En wat is beter dan dit winterfruit, rond Kerstmis?

via: Daily Mail

"We zaten samen op de bank, ik pakte een mandarijn en, toen ik het begon af te pellen, begon hij te sissen en rende weg," zei Irene Olocco, Victor's menselijke moeder. Irene ontdekte al vroeg dat alle oranje-achtige vruchten Victor's zwakke punt waren en dat hij bij geen van hen in de buurt zou komen. Omdat Victor altijd een beetje eigenwijs is geweest, vooral als het gaat om het volgen van de "huisregels", heeft zijn baasje besloten deze nieuwe "kryptonite” in haar voordeel te gebruiken. "Ik begon sinaasappels of mandarijnen op meubels te leggen waar ik niet wilde dat hij op zou gaan zitten en het werkte", onthulde Irene.

Een van de huisregels die Victor altijd graag heeft genegeerd, is "gooi de kerstboom niet om”; elk jaar steelt hij kerstballen van de boom en maakt hij verschillende decoraties kapot… totdat Irene dit idee kreeg.

Irene creëerde daarom een echt "mandarijnschild" rond de boom en we zijn er vrij zeker van dat Victor niet in de buurt zal komen. Hoe graag hij ook kerstbomen kwelt, mandarijnen haat hij nog veel meer!

Wat we hebben geleerd van het verhaal van Irene en haar kat Victor is dat als je wilt dat je viervoetige vrienden niet in de buurt van je kerstversiering komen... een mandarijn het geheime wapen is dat je moet gebruiken!

Tags: KomischeKattenKerst
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt