Katten uit hun context: 15 afbeeldingen van katten die de onbetwiste hoofdrolspelers zijn van scènes die je zullen doen glimlachen

Janine image
door Janine

29 April 2022

Katten uit hun context: 15 afbeeldingen van katten die de onbetwiste hoofdrolspelers zijn van scènes die je zullen doen glimlachen
Advertisement

Kattenliefhebbers weten hoe leuk het kan zijn om katten in huis te hebben: sinistere blikken, plotselinge aanvallen en absurde poses zijn slechts enkele van hun grappige eigenschappen. Veel eigenaren houden ervan om foto's van hun katten te maken terwijl ze zich in de vreemdste posities bevinden, op de meest bizarre plekken in huis, of terwijl ze uitdrukkingen aannemen die variëren van schattig tot griezelig. Kortom, katten zijn vindingrijke dieren en het is altijd een plezier om naar ze te kijken.

Vandaag bieden we je 15 foto's van "katten uit hun context": deze Instagram-pagina verzamelt afbeeldingen van katten die weten hoe ze de hoofdrolspelers kunnen zijn zonder dat er een bepaalde situatie voor nodig is. Integendeel, als je ze bekijkt, vraag je je af in welke context ze zich bevinden.

via Instagram

Advertisement

1. Ik zei dus...

"Het lijkt mijn baas wel”, schrijft het baasje van deze kat. Waar komen die kleine handjes vandaan? Het lijkt echt een gezaghebbende persoonlijkheid met de bedoeling een serieuze toespraak te houden...

Advertisement

2. In de muur

Deze kat heeft een alternatieve schuilplaats gevonden: de contouren van het gat hebben dezelfde vorm als zijn silhouet. Het lijkt speciaal voor hem gemaakt te zijn, ook al lijkt hij zo te zien niet erg enthousiast!

3. In de pan

Heel bedachtzaam: hij denkt waarschijnlijk na over zijn lot...

4. De appelkat

Deze kat is gek op fruit en wil dat graag laten weten en de appels helemaal voor zichzelf houden.

5. Smack

"Deze kat lijkt te zeggen: waar heb ik dit aan verdiend?" Met dat snuitje met de afdruk van een kus, was dat te verwachten! Katten staan ​​erom bekend dat ze niet zo dol zijn op knuffelen... en hij is geen uitzondering. Maar hoe kun je hem weerstaan?

Advertisement

6. De liefde

“Kom hier... ik zal voor je zorgen.” Wat een tederheid!

7. Gesnapt

De blik zegt het al... hij probeert niet eens te doen alsof hij niet de boosdoener is. De kat is de dief, maar hij is wel eerlijk!

Advertisement

8. Broodje

Kattenbrood. Een camouflagetest.

9. Niets aan te doen

“Fiendzone?" staat in het bijschrift. Het lijkt er wel op: de aanpak faalde jammerlijk!

Advertisement

10. Laat me spelen

"Mamma zei dat het mijn beurt is om met de Xbox te spelen." Met zo’n blik kun je hem beter zijn zin geven en hem niet boos maken!

11. Iconisch

De pose van een echte ijdele diva. En ze kan het zich veroorloven!

Advertisement

12. Smack

Kusjes geven op het glas.

13. Crocks model

Een eigen koninklijke stijl.

Advertisement

14. Waar kijkt hij naar?

Is de blik gericht op de kleine spiegel of de grote?

15. Theatraal

Deze kat zou een perfecte toneelacteur zijn. Een waar natuurtalent!

Wat vond je van deze grappige katten? Welke vond je het leukst?

Advertisement