Kitzia, de chagrijnige kat die de hele wereld heeft veroverd - Curioctopus.nl
x
Kitzia, de chagrijnige kat die de hele…
Protesten tegen racisme in de Verenigde Staten: 13 momenten van vreedzaam protest die de media neigen niet te laten zien 12 grappige foto's van mensen die geniale oplossingen hebben gevonden voor hun problemen

Kitzia, de chagrijnige kat die de hele wereld heeft veroverd

08 Juni 2020 • Door Janine
3.853
Advertisement

Grumpy Cat, oftewel de Chagrijnige Cat, was een "legendarische" figuur in de wereld van het internet: je zult vast enkele van haar "memes" of grappige foto's zijn tegengekomen die ons eraan herinneren hoe boos die kat leek. Haar baasje beweerde dat die voortdurend nukkige uitdrukking te wijten was aan een vorm van dwerggroei en malocclusie. Na haar overlijden kon niemand zich voorstellen dat er een andere kat zou zijn geweest die nog chagrijniger zou zijn - en in plaats daarvan presenteren we hier Kitzia, de kat met een weerzinwekkende en boze uitdrukking, die het web verovert!

Deze schattige kat heet Kitzia, wat "kat" betekent en op Instagram heeft ze al meer dan 40 duizend followers die haar volgen in haar dagelijkse avonturen. Kitzia woont in Florida bij haar baasje Viktoriia Otdielnova, een Oekraïense vrouw dat sinds 6 jaar in de Verenigde Staten woont.

Viktoriia is een professionele fotograaf en daarom is het niet verrassend dat haar foto's de belangrijkste en meest expressieve momenten van haar kat hebben kunnen vastleggen.

Advertisement

Hoewel Kitzia's uiterlijk niet de meest lieve en geruststellende is, verzekert haar baasje dat de kat ondanks haar ietwat "vreemde" uiterlijk erg aardig en aanhankelijk is. Aan de andere kant, zij heeft haar uiterlijk niet gekozen.

"Wil je soms dat ik opsta?"

Viktoriia opende een Instagram-pagina gewijd aan haar kat in 2018: de eerste foto van Kitzia kreeg 821 likes en sindsdien is haar publiek enorm blijven groeien.

Ze lijkt een andere kat uit de buurt bang te willen maken door te zeggen: "Dit is mijn melk!!"

"Hé mens! Heb je lekkere brokjes voor me gekocht?!"

Ze ziet eruit als de leider van een zeer gevaarlijke kattenbende!

Of misschien is ze gewoon moe en wil ze in alle rust slapen!

We begrijpen de reden voor het succes van Kitzia: haar uitingen van afkeer naar de wereld zijn echt hilarisch!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt