Ze vindt een vergeten ticket uit 2017: nu moet ze $36.000 betalen aan parkeergeld (+ VIDEO) - Curioctopus.nl
x
Ze vindt een vergeten ticket uit 2017:…
Het technisch ondersteunend personeel deelde de ergste rampen die ze op het werk zagen: 15 voorbeelden Californië, een volledig verlaten waterpark midden in de woestijn te koop

Ze vindt een vergeten ticket uit 2017: nu moet ze $36.000 betalen aan parkeergeld (+ VIDEO)

29 Oktober 2021 • Door Janine
2.002
Advertisement

Elk van onze acties heeft een consequentie: wanneer we een bepaalde leeftijd bereiken, zou bijna iedereen het moeten weten. Toch is het helemaal niet vanzelfsprekend dat dit altijd het geval is, vooral niet wanneer we getuige zijn van episodes zoals degene waar we je over gaan vertellen. De hoofdpersoon is een Mexicaanse TikTok-gebruikster, bekend als Shey Flores, die met de hele wereld wilde delen wat haar was overkomen.

Haar verhaal begon in 2017: precies toen besloot ze een gebaar te maken dat met een beetje meer vooruitziendheid vermeden had kunnen worden. Omdat ze niet voor een parkeerplaats had betaald, zit ze nu met een flinke betaalachterstand: een bedrag dat overeenkomt met de waarde van een mooie auto!

via: Newswep

Laten we eerlijk zijn, niemand geeft graag geld uit aan parkeren, vooral als het gaat om plekken die eigendom zijn van winkelcentra. Dus besloot Shey op 30 april 2017 de Plaza Universidad in Mexico-Stad te verlaten zonder het verschuldigde bedrag te betalen voor haar parkeerplaats na het winkelen. Het is niet duidelijk hoe ze erin slaagde, maar wat zeker is, is dat het haar is gelukt: ze kwam binnen met een kaartje, ze vertrok zonder iets te betalen voor het parkeren, en tegelijkertijd dat kaartje te behouden.

Vier jaar later heeft Flores besloten om een ​​soort experiment te doen. Nadat ze dat vergeten kaartje had gevonden, ging ze terug naar Plaza Universidad en probeerde het in de parkeerlezer te steken. Iedereen had verwacht een foutmelding te krijgen, of in ieder geval dat het kaartje onleesbaar zou zijn, en in plaats daarvan heeft het apparaat het nodig geacht om aan Shey te laten weten dat ze een schuld van 726.757 pesos had opgebouwd, oftewel meer dan 36.000 dollar!

Na publicatie ging de video direct viraal en wekte veel reacties op van gebruikers, geamuseerd en verrast door het overdreven bedrag die de jonge Mexicaanse bij het winkelcentrum moest betalen. Je vraagt ​​je af hoe ze in 2017 die parkeerplaats heeft kunnen verlaten zonder te betalen. Feit is echter dat haar schuld werkelijk enorm is. Zoals iemand heeft opgemerkt, niet zonder ironie, zou ze beter haar auto "als onderpand” kunnen achterlaten... en misschien zou dat niet eens genoeg zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt