Ze wil bewijzen dat haar hond "vegetarisch naar keuze" is: de ironische video die het web woedend heeft gemaakt - Curioctopus.nl
x
Ze wil bewijzen dat haar hond "vegetarisch…
15 toevalligheden die zo duidelijk zijn dat ze onmiddellijk moesten worden vereeuwigd en gedeeld China: wetsvoorstel ingediend om ouders van kinderen die zich slecht op school gedragen te straffen

Ze wil bewijzen dat haar hond "vegetarisch naar keuze" is: de ironische video die het web woedend heeft gemaakt

22 Oktober 2021 • Door Janine
1.203
Advertisement

Voor veel mensen zijn huisdieren als kinderen: het zijn niet zomaar “gezelschapsdieren”, maar leden van het gezin waar je voor zorgt. Sommige mensen gaan echter te ver door te denken dat de behoeften van een dier dezelfde zijn als die van een mens en leggen dieren een bepaalde levensstijl op. Als volwassenen vrij kunnen kiezen welk dieet ze volgen, kan een huisdier dat niet: het moet zich aanpassen aan wat zijn baasje in de voerbak doet. Arie Moli is een influencer en TikTok-er die een experiment uitvoerde en openbaar maakte. De video maakte veel gebruikers woedend, die de echte bedoeling van de vrouw niet begrepen, die zich vervolgens gedwongen zag haar standpunt over de kwestie te verduidelijken.

In een video, die meteen viraal ging, stelt Arie vol overtuiging dat haar hond - genaamd Bonnie - "vegetarisch naar keuze" is en daarom de voorkeur geeft aan een dieet rijk aan groenten in plaats van een dieet rijk aan vlees. Om te bewijzen dat ze gelijk had - en waarom dieren naar haar mening niet per se vlees moeten eten - zette Arie twee borden eten op tafel: een bord met salade en een bord met hondenvlees. In de video legt Arie uit dat aan de ene kant "deze heerlijke salade" staat en aan de andere kant "dit werkelijk walgelijke vlees".

Na Arie's presentatie zien we dat Bonnie meteen naar het bord met het vlees gaat. De vrouw dringt herhaaldelijk aan en probeert haar naar de salade te leiden, maar Bonnie negeert de groenten en verslindt het vlees in een paar seconden. We zouden daarom kunnen denken dat het experiment van de vrouw jammerlijk is mislukt en dat Bonnie ons juist het tegenovergestelde heeft laten zien. De vrouw werd zwaar beschuldigd van het niet geven van de nodige zorg aan haar huisdier; echter, na de sterke en zware beschuldigingen die haar werden geuit, verduidelijkte de vrouw de situatie: het was een ironische video, waarin de vrouw wilde laten zien hoe dieren een compleet dieet moeten volgen dat vlees bevat. Toen we op Arie's profiel keken, slaakten we allemaal een zucht van verlichting: de geposte video's zijn allemaal hoogst ironisch en sarcastisch. Om gebruikers gerust te stellen dat Bonnie's gezondheid ongelooflijk belangrijk voor haar is, verduidelijkte de vrouw de situatie: ze behandelt haar hond als een kind, zich bewust van haar behoeften, met als doel haar gezondheid te verzekeren. Arie maakte duidelijk dat Bonnie thuis heel goed eet, zelfs "veel beter dan wij".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt