De man wordt midden in de nacht gewekt door een enorme wesp en raakt in paniek: "Wat is dit voor monster?"

Janine image
door Janine

27 Mei 2022

De man wordt midden in de nacht gewekt door een enorme wesp en raakt in paniek: "Wat is dit voor monster?"
Advertisement

Een verontrustend uitziend insect in huis vinden is zeker geen prettige ervaring, maar als de ongewenste aanwezigheid zich 's nachts voordoet, dan kun je echt schrikken: wat als het zou kunnen vliegen? In dat geval moet elke beweging zorgvuldig worden uitgevoerd, om te voorkomen dat het dier onverbiddelijk op ons afkomt om ons aan te vallen. Misschien is hij banger dan wij en handelt hij uit verdediging, maar in ieder geval is het altijd goed om nauwe contacten te vermijden!

Een Engelsman opende 's nachts zijn ogen en zag een enorme "demonen-wesp" in zijn kamer, zoals hij het noemde na het traumatische ontwaken waar hij moeite mee heeft om van bij te komen.

via Daily Star

Advertisement
_cunningham-law_/Reddit

_cunningham-law_/Reddit

De man deelde de ervaring op het web en vertelde over de angst die hij voelde bij het zien van het insect, om 5.30 uur 's ochtends, minstens vijf centimeter lang.

Hij fotografeerde de indringer, plaatste het op Reddit en vroeg wat voor soort wesp het was, bang dat hij hem wilde "elimineren".

Toen hij het vreemde geluid hoorde dat hem uit zijn slaap wekte, stond hij op en bewoog voorzichtig het gordijn van zijn kamer. Op dat moment vloog de wesp echter weg, wat hem een ​​onbedwingbare angst bezorgde.

Hoewel het insect weg was, klopte zijn hart nog steeds hard, zo erg zelfs dat hij de behoefte voelde om "een kopje thee" te drinken.

De meeste gebruikers merkten op dat het een hoornaar zou kunnen zijn, maar dit nam de angst van de man niet weg.

Iemand schreef dan ook: "Ja, het is een hoornaar. Ze zijn erg volgzaam, ze steken mensen zelden. Als je denkt dat het enorm is, wacht dan tot je ziet hoe groot de koninginnen zijn. Aan het begin van de maand vloog er een in mijn tuin op zoek naar een plek om te gaan zitten.”

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Een ander merkte op: “Ja, ze zijn heel eng, maar meestal willen ze gewoon een tijdje over je heen vliegen en vertrekken dan. Ze hebben echter de slechte gewoonte om voor de lol op ons te springen."

“Een paar jaar geleden had ik een wespennest vlakbij de muur van mijn slaapkamer. Zo nu en dan gebruiken ze allemaal hun vleugels om het nest te koelen en lijken ze een spinnende kat. Ik schrok erg toen ik het voor het eerst hoorde, midden in de nacht”, schreef een derde gebruiker.

We zijn er vrij zeker van dat de auteur van het bericht moeite zal hebben om rustig te slapen, althans voor een tijdje!

Heb je ooit zo'n insect van dichtbij meegemaakt?

Advertisement