Na een ongeluk stopt zijn hart 3 keer: vanaf dat moment achtervolgt een "geest" hem

Janine image
door Janine

01 Maart 2023

Na een ongeluk stopt zijn hart 3 keer: vanaf dat moment achtervolgt een "geest" hem
Advertisement

Besmettingen en paranormale activiteiten zijn scènes waar liefhebbers van horrorfilms erg bekend mee zijn, maar die ze niet graag uit de eerste hand zouden ervaren. Van objecten die in totale autonomie bewegen en verontrustende manifestaties zou iedereen schrikken, ongeacht of men wel of niet in geesten en aanwezigheden gelooft. Maar hoe te handelen in zulke verontrustende omstandigheden? Een stel vertelde hun verhaal en legde uit dat ze twee keer moesten verhuizen om te ontsnappen aan een vermeende nogal opdringerige geest.

via Mirror

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Het begon allemaal toen Nick Summers, zesendertig jaar uit Texas, bijna om het leven kwam na een arbeidsongeval. In feite stopte zijn hart drie keer. Nadat hij op wonderbaarlijke wijze was hersteld, begonnen de man en zijn 31-jarige vrouw Kinsey, verpleegster, echter iets vreemds op te merken. Nick gelooft dat een boosaardige entiteit zich aan hem heeft "gehecht" als gevolg van zijn ervaring, waarin hij bijna het einde van zijn leven meemaakte. De geest in kwestie zou behoorlijk agressief zijn gebleken, zozeer zelfs dat het paar ertoe werd aangezet om twee keer te verhuizen.

Summers, die op een booreiland werkt, beweert dat hij bij thuiskomst de geest van een klein meisje in hun woonkamer heeft gezien. Hij probeerde met haar in contact te komen door middel van een "geestendoos", een soort Ouijabord waarmee hij haar naam zou weten: Dusty. Op dat moment zou Nick de aanwezigheid hebben gevraagd of ze wilde dat ze het huis verlieten, maar het antwoord zou gelach zijn geweest.

Advertisement

www.mirror.co.uk/news/us-news/couple-move-twice-escape-aggressive-29290371 Couple move twice to escape 'aggressive...

Pubblicato da Paranormal News & Reviews su Venerdì 24 febbraio 2023

De volgende dag stortte hun plafond plotseling in, zonder aanwijsbare oorzaak, terwijl hun gloeilampen continu begonnen te branden. De twee besloten toen om een ​​camera in huis te plaatsen om elke paranormale activiteit vast te leggen, waarbij ze een pen registreerden die begint te rollen zonder dat iemand hem beweegt, terwijl het stel op de bank tv zit te kijken. In een andere video lijkt een lepel uit zichzelf te bewegen in een kop koffie, voor de verbaasde ogen van Nick, terwijl we in een derde de televisie van de muur zien vallen.

Deze afleveringen hebben Nick en Kinsey ertoe gebracht naar een nieuw huis te verhuizen, maar dit heeft hun probleem niet opgelost, integendeel: de manifestaties zijn heviger geworden, zo erg zelfs dat de man zijn naam zou hebben horen roepen door iemand die zijn stem lijkt te imiteren. "We moesten twee huizen verlaten en deze entiteit volgde ons. Over een paar weken gaan we weer verhuizen. In beide huizen moest ik 14 tot 20 lampen per maand vervangen. Het is heel gek”, legt Nick uit. "In het laatste huis werd de paranormale activiteit erg sterk: een kop koffie vloog van de plank en raakte me, de kraan van de gootsteen ging vanzelf open. Ik werd geraakt met flessendoppen en toen ik naar de keuken ging, vond ik alle kastdeuren open, zoals in een film."

Summers vertelde over andere sinistere episodes die in huis plaatsvonden: "Het meest verontrustende dat ooit is gebeurd, was het zien van een schaduw ter grootte van een koelkast die uit onze slaapkamer kwam, de gang overstak, voor ons stopte en het plafond op liep.”

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Nadat Kinsey iemand op de bank had horen kloppen terwijl ze alleen thuis was, ging ze uit angst in een hotel slapen. "Ik werd op een ochtend wakker en hoorde dat er iemand thuis was. Ik zei tegen Kinsey dat ze in bed moest blijven. Ik ging de woonkamer in en zag een vrouwelijke geest. Het was de meest gedetailleerde en engste ervaring van mijn leven. Ze zag eruit alsof ze negen was of tien, haar profiel trilde en er hing een blauwe aura om haar heen. Ze droeg een pyjama met bloemenprint zoals onze grootmoeders die droegen. Ze keek uit het raam en toen verdampte ze. Ik schreeuwde tegen Kinsey dat ik een geest in huis had gezien.”

Nick begon het paranormale te bestuderen na zijn arbeidsongeval en gelooft dat de entiteit een band met hem had tijdens het onderzoeken van een verlaten ziekenhuis. Misschien zorgde het feit dat zijn hart 3 keer stopte ervoor dat hij kon "zien". “Artsen zeiden dat de enige reden dat ik het overleefde, was omdat ik een bodybuilder ben. Ik begon te onderzoeken en te verkennen omdat mijn fysiotherapeut me zei dat ik een nieuwe hobby moest zoeken."

Heb je ooit iets paranormaals gevoeld of gezien?

Advertisement