Hij hoort geluiden in de keuken, maakt een foto en ziet het gezicht van een man: "Ik heb mijn koffers gepakt, ik voel me niet veilig"

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

Hij hoort geluiden in de keuken, maakt een foto en ziet het gezicht van een man: "Ik heb mijn koffers gepakt, ik voel me niet veilig"
Advertisement

Een van de engste dingen die je je kunt voorstellen, is ongetwijfeld dat je midden in de nacht voor een geest of een veronderstelde geest staat. Als dit in je huis gebeurt, neemt de angst toe, omdat het huis de plek moet zijn waar je je veilig kunt voelen. Wat zou jij doen als er een aanwezigheid voor je ogen verscheen in een kamer van je huis? Een man vertelde op Reddit dat hij iets soortgelijks had meegemaakt door de afbeelding te posten die hij wist te fotograferen en te vertellen wat er daarna gebeurde.

via The Sun

OopySpoopyMan/Reddit

OopySpoopyMan/Reddit

De gebruiker legde uit dat hij alleen in huis was, toen hij op een gegeven moment een vreemd geluid uit de keuken hoorde komen, vergelijkbaar met voetstappen en geritsel van kleding. Op dat moment, omdat de deur van de kamer open was, besloot hij een foto in die richting te maken en het resultaat maakte hem letterlijk doodsbang: het beeld toonde in feite een gezicht dat vanachter de deurpost naar hem keek.

Als je naar de foto kijkt, kun je zien wat lijkt op het gezicht van een man die de deur uit komt. De hoofdpersoon van dit verhaal zei dat hij ervan overtuigd was dat het een geest was en besloot de foto te delen met Reddit-gebruikers: "Na het horen van klappen en geluiden uit mijn keuken, maakte ik een foto en zie ik dit." Toen gebruikers van de community probeerden te suggereren dat het hoogstwaarschijnlijk een grap was van een van zijn huisgenoten, legde de man uit dat er op dat moment niemand anders in huis was.

Advertisement
OopySpoopyMan/Reddit

OopySpoopyMan/Reddit

"Ik woon met 3 vrienden, maar op het moment van de foto was ik alleen thuis. Nadat ik de foto had genomen, controleerde ik de keuken en vond niemand. Daarna controleerde ik elke kamer maar er was niemand anders in mijn huis. De voordeur was op slot en alle ramen waren ook dicht. Ik heb geen idee wat er is gebeurd." Zijn reactie was om het appartement te verlaten, te besluiten niet terug te keren en een nieuw huis te zoeken, zo erg was de angst die hij die avond voelde.

Op de vraag van een gebruiker: “Wat doe je als je echt denkt dat het niet nep is? Kun je je veilig voelen in je huis?", de man antwoordde: "Helaas niet. Ik wou dat het zo was. Ik voel me niet veilig, nee. Ik heb mijn koffers gepakt en sta op het punt terug te gaan naar mijn ouders. Ik heb mijn kamergenoten de reden verteld, maar zij kozen ervoor om daar te blijven. Ik betaal sowieso mijn deel van de huur, gelukkig loopt het huurcontract af."

Geef hem eens ongelijk! Wat zou jij in zijn plaats hebben gedaan?

Advertisement