Een paar uur na haar geboorte laat ze gaatjes in de oren van haar dochter prikken: "Ik weet zeker dat het de juiste keuze is"

Janine image
door Janine

17 Oktober 2022

Een paar uur na haar geboorte laat ze gaatjes in de oren van haar dochter prikken: "Ik weet zeker dat het de juiste keuze is"
Advertisement

Als het om een ​​kind gaat, wordt een ouder altijd geconfronteerd met talloze beslissingen die ze moeten nemen, voordat ze er echter een kiezen, denken en heroverwegen ze vele malen, en uiteindelijk nemen ze een beslissing. Heel vaak gebeurt het echter dat de ingeslagen weg niet door veel mensen wordt gedeeld. Het belangrijkste lijkt echter te zijn om je keuzes niet te delen op sociale netwerken, omdat ze veel kritiek van gebruikers kunnen oproepen.

Net zoals wat er gebeurde met deze moeder die het nodig achtte om haar dochter een paar uur na haar geboorte oorbellen in te doen. Deze beslissing heeft op internet voor veel ophef gezorgd.

via Vt

laraticaofficial/TikTok

laraticaofficial/TikTok

Deze moeder heeft een sociale pagina geopend voor haar kleine meisje, met de nickname Laraticaofficial. Dagelijks worden op dit profiel afbeeldingen en clips gepubliceerd die het kind op verschillende tijdstippen portretteren: wanneer ze slaapt, met haar ouders speelt of tijd doorbrengt met haar grootouders.

Onder de vele video's die zijn gepost, is er echter één die aanleiding heeft gegeven tot verschillende kritieken. De moeder plaatste een clip met het bijschrift "laat je dochter zien hoe ze was als pasgeboren baby". Gebruikers vingen echter een detail op dat hen verbluft achterliet en hen ertoe aanzette om commentaar te geven. Het kleine meisje droeg oorbellen in de vorm van een madeliefje.

De vrouw koos er enkele uren na de geboorte van haar dochter voor om oorbellen bij haar in te doen. Sommige mensen waren het helemaal niet eens met deze beslissing en vroegen naar de reden hiervoor: "Kon je niet wachten om dat te doen?” en "Kan iemand mij de reden voor deze keuze vertellen?". Anderen kwamen echter tussenbeide ter verdediging van de moeder en voerden aan dat "het beter is om gaatjes te prikken als de kinderen nog klein zijn, omdat de huid zachter is en ze niets zullen voelen". Er zijn ook mensen die hun eigen ervaring hebben verteld: "hetzelfde is mij ook overkomen en ik vond het juist”.

Advertisement
laraticaofficial/TikTok

laraticaofficial/TikTok

De moeder kwam tussenbeide om de gemoederen te sussen, echter zonder al te veel uitleg te geven over waarom ze deze beslissing nam, maar alleen te onderstrepen dat "ik het wilde doen en deed het".

Experts zijn van mening dat het het beste is om kinderen te laten prikken op een leeftijd waarop ze zelf voor het gaatje kunnen zorgen, maar als de ouders er constant aandacht aan besteden, is er geen probleem en heeft het op geen enkele manier invloed op het welzijn van het kind.

Wat vind jij?

Advertisement