"Ze zeggen dat ik vies ben omdat ik mijn haar één keer per maand was": TikToker onthult haar geheim

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

"Ze zeggen dat ik vies ben omdat ik mijn haar één keer per maand was": TikToker onthult haar geheim
Advertisement

Lang haar is prachtig om te dragen en om naar te kijken, maar ook leuk voor de oneindigheid van kapsels die je ermee kunt maken, maar het moment om het te wassen is altijd nogal lastig om mee om te gaan: shampoo en conditioner zijn niet altijd voldoende voor mooi, gezond en glanzend haar, het is vaak noodzakelijk om je toevlucht te nemen tot het gebruik van maskers, kompressen, langdurig drogen met de föhn en de stijltang en oliën of verstevigende producten. Kortom, elke keer dat je je haar wast, moet je er behoorlijk wat tijd voor uittrekken.

Om deze reden, wanneer we iemand ontmoeten die prachtig en gezond lang haar heeft, rijst spontaan de vraag: “Hoe krijg je het voor elkaar om zulk mooi haar te hebben?". Het antwoord van een TikToker heeft gebruikers verbijsterd achtergelaten, van wie sommigen nogal teleurgesteld reageerden.

via The Sun

Advertisement
@cherries_87/TikTok

@cherries_87/TikTok

Cherries_87 is een TikTok-gebruikster die door gebruikers wordt bewonderd vanwege haar lange, glanzende en gezond uitziende haar. Om te reageren op verzoeken van sommige gebruikers, die suggesties wilden om hun haar net zo gezond te houden als het hare, deelde de vrouw een video waarin ze bekende dat ze haar haar maar één keer per maand wast. De vrouw heeft namelijk onthuld dat ze haar haar heeft "getraind" om langer schoon te blijven en dat ze daarom sterker, glanzender haar heeft, dat sneller groeit en waarvan de kleur altijd schitterend is.

Gebruikers reageerden verbaasd, en bewonderen de schoonheid van haar haar na een lange tijd sinds de laatste wasbeurt: sommigen kunnen niet langer dan 4 dagen weerstaan, anderen slechts 2 of 3, en weer anderen moeten ze zelfs elke dag wassen. Sommigen waren echter ontstemd, in de veronderstelling dat dit betekende dat de vrouw een slechte hygiëne had.

Advertisement
@cherries_87/TikTok

@cherries_87/TikTok

De vrouw verduidelijkte de kwestie vervolgens in een tweede video. "Dat ik mijn haar al 31 dagen niet heb gewassen, betekent niet dat ik me al 31 dagen niet heb gewassen," zei ze, "je kunt een bad nemen of douchen met je haar vastgebonden." De vrouw legde vervolgens uit dat deze praktijk ervoor zorgt dat de oliën in de huid op natuurlijke wijze hun werk kunnen doen en dat dit al 15 jaar het schoonheidsgeheim van haar haar is.

Veel gebruikers vroegen haar vervolgens hoe ze haar konden imiteren en ze adviseerde om de haren er een dag per keer aan te wennen. “Wanneer je haren vettig zijn, wacht je nog een dag” legde ze uit. "Je haar zal er vanzelf aan wennen en het zal niet zo snel meer vet worden." De video was enorm succesvol en velen waren het met haar eens, zeiden dat ze een keuze hadden gemaakt die vergelijkbaar was met de hare en uitten hun ongeloof dat iemand misschien dacht dat ze zich helemaal niet waste.

Hoe vaak was jij je haar?

Advertisement