x
16 afbeeldingen van liefhebbende ouders…
Een paar uur na haar geboorte laat ze gaatjes in de oren van haar dochter prikken: Haar moeder vraagt ​​haar om gastvrijheid, zij legt dezelfde regels op die ze als tiener moest accepteren

16 afbeeldingen van liefhebbende ouders die alles voor hun kinderen zouden doen

16 Oktober 2022 • Door Janine
5.192
Advertisement

De moeilijkste baan ter wereld, maar tegelijkertijd de mooiste, is ongetwijfeld die van de ouder. Mama en papa staan ​​altijd klaar om aan de wensen van hun kinderen te voldoen, en ze zouden alles doen om hun kleintjes te plezieren en een glimlach op hun gezicht te zien verschijnen.

Hier zijn 16 foto's die laten zien dat een vader en een moeder tot het uiterste gaan om hun kinderen gelukkig te maken. De glimlach van een kind is de mooiste beloning waar je van kunt dromen. Op dat moment wil je nergens anders zijn.


1. Theetijd

Als een dochter een vader vraagt ​​om thee te drinken in een koninklijke salon, dan kan de vader niets anders doen dan zich als prinses verkleden.

2. Robot laboratorium

Als hij groot is, wil hij ingenieur worden en robots assembleren, een ouder kan niet anders dan hem tevreden stellen en hem helpen zijn eerste laboratorium te bouwen.

Advertisement

3. Tatoeage

Om zijn vader te evenaren, wilde hij dat dezelfde tatoeage op zijn buik en borst werd getekend.

4. Nagels lakken

foto: yzedf/Reddit

Om dit kleine meisje blij te maken, moest hij eraan geloven en zijn nagels laten lakken met glitters.

5. De wedstrijd

foto: Reddit

Hij werd meegenomen om zijn favoriete team te zien spelen, zijn geluk ligt in het feit dat hij de bal heeft gevangen die de wedstrijd besliste.

Advertisement

6. De blik

De blik van een kind kan je de kracht geven om elk obstakel te overwinnen, maar bovenal maakt het kijken naar die ogen je dag mooier.

7. Eerste verjaardag

Deze moeder wilde de eerste verjaardag van haar baby speciaal maken door een prachtige kroon voor hem te maken. Zijn glimlach loont alle inspanningen.

Advertisement

8. Het kussen

Dit beeld beschrijft perfect de ouderlijke liefde. Het maakt niet uit hoe lang de reis duurt, hij houdt het hoofd van zijn kleine meid omhoog.

9. Tweeling

Deze vader verspilde geen tijd en wilde een foto maken met zijn tweeling en een t-shirt dat ons eraan herinnert dat hij 2 kinderen heeft.

Advertisement

10. Broertjes

Een moeder en een vader die hun twee kinderen samen zien spelen, kunnen alleen maar gelukkig zijn en genieten van dit moment van rust.

11. Leeftijd

Hoe oud hij ook is, of hij nu volwassen is of niet, een kind blijft een kind. Deze foto bewijst dat genegenheid geen leeftijd kent.

12. Gewoonten

We groeien op, de jaren gaan voorbij voor iedereen, maar gewoonten veranderen nooit.

13. Dutje

"Er is absoluut niets mooiers dan slapen op je vrije dag terwijl je knuffelt met je baby." Een dag om te herinneren. De enige manier om hem in slaap te laten vallen.

14. De tulband

Ze zette een tulband op haar hoofdje en veranderde een spel in de bol om de toekomst te lezen. Deze moeder wilde haar dochter vermaken, maar wie weet of ze er blij mee is.

15. Kleine chef-kok

Koken met je kind maakt de gerechten lekkerder. In dit geval leert hij gehaktballen te maken.

16. Frozen

Als je zoon je vraagt ​​om Frozen te interpreteren, kun je niet anders dan je verkleden als Anna, de protagonist, en met hem spelen.

Wat is de mooiste ervaring die je met je ouders hebt gedeeld?

Tags: KomischeLeukeKinderen
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt