"Ik heb genoeg van mensen die klagen dat ze weinig verdienen: in werkelijkheid willen ze geen moeite doen"

Janine image
door Janine

13 Oktober 2022

"Ik heb genoeg van mensen die klagen dat ze weinig verdienen: in werkelijkheid willen ze geen moeite doen"
Advertisement

Er is een oude overtuiging dat geld geen geluk zou brengen. Dit is altijd door alle individuen bevestigd, zelfs als geld je echter in staat stelt tal van dingen te doen en een zorgelozer leven te leiden. Om een ​​bestaan ​​zonder financiële moeilijkheden te hebben, neemt werk een fundamentele rol in, maar is soms niet eens genoeg. Iedereen droomt en hoopt op een dag veel meer te verdienen om aan hun verlangens te voldoen, helaas overkomt dit alles maar weinig mensen.

Aan de andere kant zijn er mensen zoals deze miljardair die aan al hun materiële verlangens kunnen voldoen en die "gewone individuen" bekritiseren die klagen over hun economische toestand, omdat de wereld vol kansen is.

via The Sun

Advertisement
donbarrie1/Instagram

donbarrie1/Instagram

De man in kwestie is Barrie Drewitt Barlow, een 51-jarige rijke ondernemer die heeft besloten zijn vermogen te delen met zijn 7 kinderen en zijn partner. In de wereld worden veel mensen gedwongen hard te werken om vreedzaam te leven, maar hij stelt dat dit niet het geval is en dat mensen die klagen gewoon de handen uit de mouwen moeten steken.

"Ik ben het zat dat mensen klagen over geld en werk. Dit gebeurt omdat ze geen moeite doen, de wereld is vol kansen, je moet ze gewoon zoeken. Degenen die de hele dag niets willen doen bereiken niets."

Barrie heeft, met een vermogen van 175 miljoen pond (ongeveer 200 miljoen euro), niet dezelfde zorgen als gewone individuen, misschien kan hij om deze reden hun behoeften niet begrijpen. Bovendien, zoals hij zelf beweert, vergroot de stijging van de kosten van levensonderhoud zijn bedrijf alleen maar, omdat mensen op die momenten de voorkeur geven aan goedkope producten, namelijk degene die hij produceert, en luxe en merkproducten opgeven. 

Advertisement

"Vaak vragen ze me hoe ik kan beslissen om grote hoeveelheden geld uit te geven, terwijl er mensen zijn die meer banen moeten hebben om in hun onderhoud te voorzien. Ik heb echter in dezelfde toestand verkeerd als zij en niemand heeft me ooit geholpen. Nu werk ik 19 uur per dag hard, elke dag van de week en ik geef het geld dat ik verdien uit zoals ik wil".

Misschien lopen de uitspraken van deze man het risico overdreven te lijken, omdat hij in een andere realiteit leeft, wat denk jij?

 

Advertisement