Ze raakt direct na de bevalling zwanger en krijgt kritiek: "Ik kan niet wachten om ze samen te zien opgroeien"

Janine image
door Janine

13 Oktober 2022

Ze raakt direct na de bevalling zwanger en krijgt kritiek: "Ik kan niet wachten om ze samen te zien opgroeien"
Advertisement

Het moederschap is altijd een geschenk, een geschenk dat het leven aan vrouwen geeft en dus ook aan hun partners. Een gebeurtenis die in de meeste gevallen rijkdom en vreugde brengt, kortom iets absoluut positiefs en dat hoort bij de schoonheid van het bestaan. Maar zelfs in dit geval kan kritiek komen van degenen die een gezin van buitenaf observeren, zoals gebeurde met een Australische vrouw die ontdekte dat ze opnieuw zwanger was nadat ze was ontslagen uit het ziekenhuis waar ze net was bevallen.

via New York Post

the.harris.familyy/Instagram

the.harris.familyy/Instagram

Allanah Harris heeft drie kinderen en deelt op haar TikTok-account de dagelijkse avonturen van haar gezin. De vrouw beschouwt haar kinderen als een ware zegen, maar toch legt ze uit dat ze zich voortdurend veroordeeld voelt. De reden? Het feit dat ze direct na de bevalling weer zwanger raakte. Allanah en Brock, haar man, wonen in Queensland, in Australië en zijn de ouders van de kleine Chase en Ellie. Brock had al een andere zoon, James van 4, die bij hen woont.

''Elke keer als ik de deur uitga, krijg ik te horen dat mijn handen vol zijn. Ja, mijn handen zijn misschien vol, maar mijn hart is dat nog meer”, zei Harris. Toen ze zwanger werd van Chase, voelden de twee een onbeschrijfelijke vreugde, omdat ze een baby zouden krijgen. Na de geboorte van haar eerste kind en thuiskomst, was Allanah meteen zwanger van Ellie: "Voor nu zijn drie kinderen meer dan genoeg!”, zei de vrouw, “ik kan niet wachten om ze samen te zien opgroeien."

Advertisement
the.harris.familyy/Instagram

the.harris.familyy/Instagram

De familie Harris bestaat dus uit vijf leden, van wie er twee praktisch dezelfde leeftijd hebben en die Allanah omschrijft als "kleine Ierse tweeling" vanwege hun zeer blonde haar en lichte ogen. Ondanks hun duidelijke geluk hebben verschillende gebruikers met de vinger gewezen naar het hebben van twee van zulke kleine kinderen van dezelfde leeftijd.

Gelukkig hebben vele anderen positieve opmerkingen achtergelaten, die de jonge Allanah steunen en haar uitnodigen om geen gewicht te geven aan de negatieve oordelen: "Ik ben momenteel 4 maanden zwanger van een jongen en ik heb een meisje van 9 maanden, ik hoop dat ze de dezelfde band hebben als die van jou", schreef een volger.

Het belangrijkste is tenslotte om gelukkig te zijn en het is fijn om samen op te groeien, nietwaar?

Advertisement