Hij beweert in de tijd te reizen en uit 2671 te komen: "Ik hoop jullie te helpen, noteer deze 5 voorspellingen"

Janine image
door Janine

11 Oktober 2022

Hij beweert in de tijd te reizen en uit 2671 te komen: "Ik hoop jullie te helpen, noteer deze 5 voorspellingen"
Advertisement

Het is niet de eerste keer dat iemand zich op het web openbaart en verklaart dat hij uit de toekomst komt en dat hij de drager is van een belangrijke boodschap. Maar zal het echt mogelijk zijn om door de tijd te reizen en terug te keren naar het verleden? Deze optie is nog een utopie, maar zouden degenen die in de toekomst leven een effectieve manier hebben gevonden om zich naar andere tijdperken te verplaatsen? De meesten van ons hebben de neiging om degenen die beweren uit de toekomst te komen niet te geloven, maar deze personages wekken veel nieuwsgierigheid op en, bij degenen die het mogelijk achten, zelfs een zekere bezorgdheid...

via Times Now

Advertisement
radianttimetraveler/TikTok

radianttimetraveler/TikTok

Eno Alaric, dit is de naam van de man "van de toekomst", verklaarde op zijn TikTok-account dat hij uit het jaar 2671 kwam en dat in de nabije toekomst onze planeet het toneel zou kunnen zijn van een buitenaardse invasie, wat rampzalige gevolgen zou hebben. In feite zou de landing van de buitenaardse wezens plaatsvinden via een enorme meteoor die, volgens Alaric, op onze bodem zal neerstorten.

Dat niet alleen: Eno heeft ons ook gewaarschuwd voor vier andere gebeurtenissen die volgens hem in de nabije toekomst zullen plaatsvinden. Zijn clip begint met de woorden: "Waarschuwing! Ja, ik ben een echte tijdreiziger uit het jaar 2671. Onthoud deze vijf voorspellingen."

Advertisement
radianttimetraveler/TikTok

radianttimetraveler/TikTok

De eerste zou betrekking hebben op de ontdekking van "een nieuwe planeet, een spiegelversie van de aarde", die mogelijk zal zijn dankzij de James Webb-telescoop. De tweede betreft precies de vermeende invasie van buitenaardse wezens, wanneer “een grote meteoor die nieuwe typen metalen en buitenaardse soorten bevat, de aarde zal raken”. Later zal "een groep tieners oude ruïnes ontdekken en een apparaat dat een wormgat naar andere sterrenstelsels kan openen" en vervolgens worden geïmiteerd door "een team van wetenschappers die de Marianentrog zullen verkennen om oude soorten te vinden".

Het sluiten van de reeks gebeurtenissen zal een natuurramp zijn, wanneer "een mega-tsunami van ongeveer 229 meter de westkust van de Verenigde Staten zal treffen, voornamelijk San Francisco."

radianttimetraveler/TikTok

radianttimetraveler/TikTok

Eno Alaric beweert dat hij heeft besloten terug te gaan naar het verleden nu de donkerste tijden nabij zijn. "Ik hoop dat ik kan veranderen wat de toekomst voor jullie allemaal in petto heeft door jullie te waarschuwen voor wat komen gaat."

De meeste gebruikers reageerden sarcastisch op de voorspellingen van de TikToker, die waarschijnlijk op zoek is naar bekendheid. Wat denk jij ervan?

Advertisement