Bejaard stel gefotografeerd terwijl ze handgemaakte armbanden verkopen op straat: "we doen het om te overleven"

Janine image
door Janine

17 Oktober 2022

Bejaard stel gefotografeerd terwijl ze handgemaakte armbanden verkopen op straat: "we doen het om te overleven"
Advertisement

Het leven zit vol onverwachte gebeurtenissen, zelfs als je denkt dat alles goed kan gaan, is er altijd iets onverwachts dat je kan verrassen, maar vaak niet op een positieve manier. Mensen streven naar het vinden van een baan, zodat ze hun bestaan ​​soepel kunnen voortzetten, maar dit is misschien niet voldoende, omdat de kosten voor het voortbestaan ​​van iedereen met de dag toenemen. Ook degenen die hopen op een rustig pensioen, na vele jaren te hebben gewerkt, zien zich genoodzaakt om te gaan met stijgende prijzen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, helaas is het enige wat je moet doen de mouwen opstropen en een oplossing vinden.

Dit is wat dit bejaarde echtpaar besloot te doen, dat om hun pensioen aan te vullen genoodzaakt was armbanden te maken en te verkopen.

via Piligaxiola/Twitter

Advertisement
Piligaxiola/Twitter

Piligaxiola/Twitter

Een vrouw liep tijdens het wandelen deze twee bejaarde mensen tegen het lijf, ze moest ze wel fotograferen. Het stel ontroerde deze gebruiker zo, dat ze de afbeelding op haar Twitter-pagina wilde publiceren en kort hun verhaal wilde vertellen. Om te overleven besloten de twee om door hen gemaakte armbanden te verkopen "met veel liefde. Je kunt ze elke dag voor deze Starbucks vinden. Ze zijn meestal aanwezig van 13:00 tot 15:00 uur".

Het doel van dit bericht is om reclame voor hen te maken en hen daardoor een beter leven te geven. Om meer mensen aan te moedigen hun handgemaakte armbanden te kopen, wilde ze onderstrepen dat ze het uit noodzaak doen, "om te overleven".

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Deze oproep liet de andere Twitter-gebruikers niet onverschillig die meteen commentaar gaven op de post, een van hen leek het enorm jammer om niet actief te kunnen ingrijpen en probeerde zijn solidariteit te tonen met de woorden: "wat leuk, ik woon ver weg maar als ik dichterbij was geweest, zou ik er meerdere kopen om hen te helpen." Alle anderen daarentegen toonden de emotie die dit beeld bij hen opwekte: "De tederheid van dit paar is hartverwarmend”.

Iedereen zou, na een leven lang te hebben gewerkt, de kans moeten krijgen om de ​​"oude dag" te leven in vrede, omringd door de genegenheid van hun dierbaren, zonder zich al te veel zorgen te maken over hoe de eindjes aan elkaar te knopen.

Wat vind jij?

Advertisement