De pluche olifant met daarin de as van haar overleden zoon is kwijt: de moeder is wanhopig

Janine image
door Janine

17 Mei 2023

De pluche olifant met daarin de as van haar overleden zoon is kwijt: de moeder is wanhopig
Advertisement

Het verliezen van een kind is ongetwijfeld een van de ergste pijnen die een mens kan ervaren, omdat het niet alleen onnatuurlijk is, maar iemand ook berooft van de persoon van wie hij het meest houdt in de wereld. Om in deze gevallen enige troost te bieden, zijn de herinneringen, zelfs materiële, van degenen die er niet meer zijn en die ons in de loop van de tijd gezelschap blijven houden, waardoor het geruststellende gevoel wordt gegeven dat ze er nog steeds zijn. Een moeder heeft echter het dierbaarste voorwerp ter wereld verloren: de pluche olifant die de as van haar overleden kind bewaarde.

via CBS News

Advertisement

I am completely desperate and hoping this blows up and we find our elephant! So SHARE SHARE SHARE! Our son, Gabryel...

Pubblicato da Liz Atkinson su Sabato 6 maggio 2023

Liz Atkinson is wanhopig: ze slaapt slecht sinds ze de favoriete knuffel van haar zoon, Gabryel, verloor die aan een ziekte stierf. De kleine leed aan een afwijking van chromosoom 9 en het olifantje, Bruce genaamd, was voor hem een ​​onmisbaar gezelschap tijdens de vele operaties en ziekenhuisopnames die hij moest doorstaan.

Overleden op 7-jarige leeftijd, vlak voordat hij 8 zou worden, liet hij een onvulbare leegte achter in het hart van zijn familie, die besloot een deel van zijn as te bewaren in een zakje die in het knuffeldier was gestoken.

Om zijn verjaardag te eren en te vieren, besloten zijn ouders om van Iowa, waar ze wonen, naar Florida te reizen, samen met hun andere zoon, Sebastyan, en de kleine olifant, die zo dierbaar voor hen is geworden, zozeer zelfs dat hij een speciaal plaats had in het bed van Liz en haar man gedurende de nacht.

Advertisement

I did a little editing to include our boy. 💜

Pubblicato da Liz Atkinson su Martedì 19 luglio 2022

Tijdens de reis ging er echter iets mis, zoals de vrouw op haar Facebook-profiel uitlegde: “we hadden Bruce natuurlijk meegenomen en een zakje met de as van onze zoon zat in het tasje op zijn rug." De reis was een beetje hectisch, met 3 verschillende steden en hotels en op een gegeven moment namen alle emoties het over, waardoor ik echt moeite had om zelfs de eenvoudigste dingen te onthouden."

Zo raakten ze Bruce kwijt, wat ertoe leidde dat Liz een oprechte oproep deed. Ze beschreef alle etappes van de familietour, probeerde erachter te komen waar het zou kunnen zijn en nodigde iedereen die het zou zien uit om het haar onmiddellijk te melden. "Toen we eenmaal thuis waren, heb ik overal gezocht. Hij is weg. Ik heb elk van de plaatsen waar we verbleven gebeld en een formulier voor gevonden voorwerpen ingevuld op de pagina van Disney. Niemand heeft het gevonden. Ik voel me ziek, ik kan niet slapen. Ik ben wanhopig. Ik had nooit gedacht dat vechten tegen de pijn mijn geheugen zou beschadigen tot het punt dat ik het ergens zou vergeten en ik was zo voorzichtig om ervoor te zorgen dat het altijd in een tas of in mijn armen zat, maar blijkbaar lukte het me niet.”

We kunnen alleen maar oprecht hopen dat Bruce en zijn kostbare inhoud snel naar huis kunnen terugkeren.

Advertisement