Een vliegtuig landde met één passagier meer dan het vertrok: dit is wat er gebeurde

Janine image
door Janine

20 Augustus 2023

Een vliegtuig landde met één passagier meer dan het vertrok: dit is wat er gebeurde
Advertisement

De meeste mensen houden van reizen, van de ene plaats naar de andere gaan, de bezienswaardigheden bewonderen die daar zijn en leren over verschillende culturen. Er zijn veel manieren om je te verplaatsen, maar de voorkeur voor langere reizen is ongetwijfeld het vliegtuig. Als er vele kilometers te maken zijn, ook hemelsbreed, is het raadzaam om een ​​snel vervoermiddel te gebruiken, en in dit opzicht zijn vliegtuigen onverslaanbaar. Maar zelfs deze kunnen enkele uren duren, in sommige gevallen zelfs 15 uur of meer.

Reizen per vliegtuig vereist naleving van verschillende regels, maar als alles eenmaal is gedaan, verlopen vluchten meestal erg rustig en vinden er geen bijzondere gebeurtenissen plaats. Dat geldt niet voor de vlucht waarover we je willen vertellen, we leggen uit waarom.

via CNN

Wikimedia

Wikimedia

Een bekende luchtvaartmaatschappij, Emirates, heeft een ongelooflijk verhaal verteld dat plaatsvond tijdens een vlucht van Tokio naar Dubai. Vlucht EK 319 vertrok vanaf het vliegveld in Japan en zou naar verwachting 12 uur later in Dubai landen. Alles verliep zoals gepland en er was geen vertraging. Er was echter iets vreemds: het vliegtuig landde met één passagier meer aan boord dan bij vertrek. Hoe was dat mogelijk?

De maatschappij legde uit wat er was gebeurd.

Advertisement
pxhere

pxhere

Aan boord van de vlucht was een passagier die zeven maanden zwanger was. Compleet met een certificaat en in alle rust, absoluut niet vermoedend dat haar baby besloot vroeger geboren te worden, ging de vrouw aan boord en was sereen, maar toen veranderde er iets. Op 10.000 voet begon ze te bevallen en moesten de stewardessen aan de slag om haar te helpen.

Bereid om aan elke behoefte van de passagiers te voldoen, zelfs de meest bijzondere zoals deze, handelde het personeel het onverwachte feilloos af en slaagde erin de baby op de wereld te zetten zonder andere reizigers overlast te bezorgen. De vlucht had zelfs niet de minste vertraging en landde na 12 uur, zoals gepland, op de luchthaven van Dubai, met één extra persoon.

Rawpixel

Rawpixel

"Bij aankomst in Dubai waren zowel de moeder als de baby in stabiele omstandigheden - verklaarde Emirates - Zodra ze landden werden ze begroet door plaatselijk medisch personeel dat onmiddellijk voor hen zorgde".

Een bijna unieke situatie in zijn soort, die vreugde bracht aan een vlucht die bij de start volkomen normaal was. Heb jij ooit zoiets ongelooflijks meegemaakt tijdens een vliegreis?

Advertisement