Hij brengt een vlucht van 29 uur door naast een kind dat non-stop huilt: hij lucht zijn hart op TikTok

Janine image
door Janine

18 Oktober 2022

Hij brengt een vlucht van 29 uur door naast een kind dat non-stop huilt: hij lucht zijn hart op TikTok
Advertisement

Wanneer je een vlucht boekt met het vliegtuig zijn er allerlei dingen waar je geen controle op hebt, een daarvan is de toegewezen stoel. Veel mensen zitten graag bij het raam om het uitzicht van bovenaf te kunnen bewonderen, om een ​​ander perspectief op de wereld te hebben. Anderen daarentegen geven de voorkeur aan een stoel bij het gangpad om de andere passagiers niet lastig te vallen als ze willen opstaan.

Het belangrijkste betreft echter de mensen die naast je zitten. De hoop is om in de buurt van vriendelijke en rustige mensen te zitten, die je niet storen. De belangrijkste activiteiten die in het vliegtuig plaatsvinden zijn slapen, lezen of een film kijken. Hiervoor zijn rust en stilte noodzakelijk.

Waarschijnlijk was het doel van deze man gewoon om te ontspannen. Jammer dat tijdens de hele vlucht een kind achter hem zat dat niets anders deed dan huilen en gillen.

via Dailymail

Advertisement
balubrigada/TikTok

balubrigada/TikTok

Zijn naam is Henry Beasley, een muzikant van de band Balu Brigada, en hij was op een reis van Nieuw-Zeeland naar Berlijn toen hij een kind hoorde die begon te huilen en er de hele reis niet meer mee stopte. Daarom besloot hij het geschreeuw op te nemen en de video op zijn Tik Tok-pagina te plaatsen.

In de clip is de jongen in feite op de voorgrond te zien in de verschillende fasen van de vlucht, waarbij het huilen van het kind op de achtergrond te horen is. De reis duurde ongeveer 29 uur, waarin het geschreeuw nog geen seconde stopte, zozeer zelfs dat de muzikant er een cijfer voor wilde geven, ironisch genoeg benadrukkend dat de kleine een “geweldige 10/10-uitvoering" was.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dit soort vluchten duren vele uren, en je innerlijke gemoedsrust wordt danig op de proef gesteld bij het moeten aanhoren van een klagend kind. Natuurlijk kreeg de clip veel reacties. Er zijn mensen die de auteur van de video bekritiseren, met het argument dat geen enkele ouder zou willen dat hun kind begint te schreeuwen en dat ze het alleen maar vervelend kunnen vinden: "Denk je dat we het leuk vinden om onze kinderen te horen huilen en de mensen om ons heen die dat moeten aanhoren? Absoluut niet" of "Het is ook niet leuk voor ons, het spijt me dat iemand moet luisteren naar het gejammer van mijn zoon." Anderen begrijpen de muzikant echter en benadrukken dat ze vluchten alleen voor volwassenen moeten maken, zonder kinderen.

Zo'n reis is niet prettig, maar de eersten die het vervelend vinden zijn de ouders van het kind, omdat ze weten wat het betekent om zijn gehuil continu te horen.

Is jou ooit zoiets overkomen?

Advertisement