Kind huilt de hele vlucht, passagier wendt zich tot luchtvaartmaatschappijen: "We willen vluchten voor alleen volwassenen!"

Janine image
door Janine

18 September 2022

Kind huilt de hele vlucht, passagier wendt zich tot luchtvaartmaatschappijen: "We willen vluchten voor alleen volwassenen!"
Advertisement

Als je een vlucht boekt, hoop je altijd op reisgenoten die niet te luidruchtig zijn, want vaak is slapen de snelste manier om de tijd te doden en je niet te realiseren dat je duizenden meters van de grond wordt getild. Vaak baart het vliegtuig zorgen bij een volwassene, laat staan ​​een kind. Het kan dan ook gebeuren dat de kleintjes beginnen te huilen, waardoor de andere passagiers onvrijwillig worden gestoord. De 24-jarige influencer Morgan Lee is zich daar terdege van bewust, die een video op haar TikTok-profiel plaatste waarin ze, naast het luisteren naar het gejammer van een kind, luchtvaartmaatschappijen oproept om vluchten voor alleen volwassenen uit te voeren.

De vrouw wilde echter de redenen voor haar ongenoegen uitleggen, voordat iemand haar op een overdreven manier kon bekritiseren.

via Mirror

Advertisement
Mooorganic/TikTok

Mooorganic/TikTok

De reis duurde ongeveer drie uur, waarin het kind, dat ouder dan 5 jaar moet zijn geweest, niets anders deed dan huilen en gillen. Moe van het geschreeuw, besloot ze een koptelefoon te dragen om het geluid te beperken. Op dat moment dacht ze het obstakel te hebben overwonnen, maar het kind, dat achter haar zat, begon tegen haar stoel te schoppen.

De influencer, die er genoeg van had, besloot op sociale media haar hart te luchten door te vragen: "Waarom bestaat er niet zoiets als vluchten voor volwassenen? Ik zou er veel geld voor over hebben om zo'n ticket te kopen". De video bleef niet onopgemerkt, zozeer zelfs dat deze door meer dan een half miljoen gebruikers werd gezien.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dat van vliegtuigen, maar ook van ander openbaar vervoer, en van kinderen is een netelige kwestie, dat de webgemeenschap heel vaak verdeelt. In dit geval hebben veel gebruikers de vrouw gesteund, maar vele anderen hebben de verdediging van het kind en de ouders op zich genomen. In feite hebben verschillende personen betoogd "dat niemand het vervelender vindt dan een ouder wanneer een kind zich zo gedraagt, daarom moet men begrip tonen". Anderen reageerden harder op de woorden van het meisje en benadrukten dat "er vliegtuigen zijn zonder kinderen en dat het privé-vliegtuigen zijn". Iemand vond het echter nodig om de harde toon van de opmerkingen te bagatelliseren en schreef: "Ik ben een moeder en ook ik zou graag vluchten voor alleen volwassenen willen".

Het verzoek van het meisje verschilt echter niet van dat van veel mensen, in feite hebben sommige bedrijven al stappen ondernomen om vluchten uit te voeren zonder de aanwezigheid van kleine kinderen. Is dat niet een wat overdreven oplossing?

Advertisement