12 kinderen laten hun geluk zien op de dag dat ze geadopteerd worden

Janine image
door Janine

03 Mei 2023

12 kinderen laten hun geluk zien op de dag dat ze geadopteerd worden
Advertisement

Adoptie is een lange, moeizame en moeilijke reis, die eenmaal voltooid echter meerdere mensen gelukkig maakt: de nieuwe ouders en het kind dat eindelijk een gezin heeft gevonden dat hem liefde wil geven en voor hem wil zorgen. Een fortuin dat helaas niet alle kleintjes overkomt, maar degenen die het hebben gehad, kunnen het lot alleen maar danken voor het schenken van een mama en papa die klaar staan ​​om hen te omringen met warmte en genegenheid. Foster Love is de grootste organisatie die zich bezighoudt met pleegzorg in de VS, een non-profitproject dat werkelijk ontroerende verhalen en afbeeldingen deelt op zijn Instagram-pagina: laten we er 12 bekijken.

via Foster Love/Instagram

Advertisement

1. Rose

"'Hier is onze dochter! Bedankt aan iedereen dichtbij en ver weg die ons steunde!' Gefeliciteerd met je adoptie, Rose."

Advertisement

2. Alexander

"Ik herinner me het moment dat Alexander ons leven binnenkwam. Het was het meest bijzondere en prachtige geschenk van allemaal."

3. Officieel

"We hebben het officieel gemaakt! Na 1271 dagen in pleeggezinnen zijn Amanda en ik er trots op onze kinderen voor te stellen. We zijn zo blij!"

4. Amir Lake

"We stellen onze zevende zoon, Amir Lake, officieel voor aan onze vrienden en familie."

5. Tweeling

"Ik was op het werk toen mijn vrouw belde en me vertelde dat de 4 maanden oude tweeling, een jongen en een meisje, op zoek waren naar adoptie. Mijn antwoord was 'waarom ben je nog steeds aan de telefoon met mij? Bel ze terug en zeg ja! ' Ze zijn op 20 juni 2018 in onze huizen en harten aangekomen en zijn nooit meer weggegaan. We hebben de adoptie op 10 februari 2023 afgerond."

Advertisement

6. Tranen van blijdschap

“Vandaag huil ik tranen van vreugde. Na ontelbare uren van gebed, tranen en angst kan ik dit prachtige kleine meisje mijn dochter noemen."

7. Summer

“Het is het beste cadeau ooit, meer dan je je kunt voorstellen. We zijn zo dankbaar, we hebben zoveel geluk."

"Op de adoptiedag van Summer had de rechter dit te zeggen tegen haar nieuwe familie: 'Veel mensen openen hun deuren voor gasten. Gasten komen bij ons thuis, brengen tijd met ons door en komen hopelijk ook in onze levens. Maar jullie hebben meer gedaan, jullie hebben die deur voor altijd geopend. Jullie hebben je hart geopend en dat is heel speciaal”.

Advertisement

8. Avion Joseph

“Maak kennis met onze zoon... Avion Joseph! De adoptie was een succes! Hij was nogal verlegen en bedeesd gedurende zijn tijd bij ons, maar toen de rechter hem vroeg wat hij ervan dacht om geadopteerd te worden, schreeuwde hij dat hij ontroerd was! De lieve jongen is van ons, voor altijd, en we kunnen niet dankbaarder en gezegender zijn. Het is een van onze grootste vreugden om zijn ouders te zijn! Hij heeft zoveel dingen overwonnen en het maakt ons ongelooflijk trots! We houden van je Avion Joe!"

9. Gelukkig einde

"Officieel een familie! We hebben eindelijk legaal gemaakt wat het altijd is geweest en hebben onze lieve dochter geadopteerd! Ze brengt zoveel vreugde en gelach in ons leven en we zijn haar zo ongelooflijk dankbaar. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk! We houden meer van je dan je je kunt voorstellen.”

Advertisement

10. Alexander

"Ons leven begon op 3 december 2020 toen Alexander ons leven binnenkwam twee dagen voordat hij 3 maanden oud werd. Ik herinner me het moment dat ik de deur opendeed om hem uit de auto van de maatschappelijk werker te laten, hij was zo klein... Vanaf dat moment is ons leven veranderd. Hij was het eerste kind dat ons werd toevertrouwd en we leerden moeders te zijn. Het was het meest buitengewone en prachtige geschenk van allemaal."

11. Voor altijd een gezin

"Na 450 dagen pleegzorg zijn we nu voor altijd een gezin!”

Advertisement

12. Ryder King

"Na meer dan 600 dagen in ons huis heeft hij vandaag eindelijk onze achternaam aangenomen. Met grote vreugde willen we onze zoon, Ryder King, voorstellen."

We wensen deze gelukkige kinderen en hun nieuwe gezinnen een heel gelukkig leven!

Advertisement