x
Wat betekent het om 4 dochters op te…
Nee zeggen tegen onze kinderen: 10 waardevolle tips om ouder-onderhandelaars te worden India: een fotograaf maakt prachtige beelden van de Indiase reuzeneekhoorn die een meter lang kan worden

Wat betekent het om 4 dochters op te voeden? De "ongefilterde" foto's van deze vader onthullen het op een hilarische manier

11 Mei 2019 • Door Janine
6.032
Advertisement

Verhalen over het gewone vaderschap. Zo konden we de “vaderlijke avonturen” die Simon Hooper dagelijks vertelt op zijn Instagram-pagina definiëren.

De 35-jarige Engelsman, ook bekend als Father of daughters, heeft een echt personage om zich heen gecreëerd. Maar in zijn verhalen is er echter niets verzonnen.

Integendeel, zijn dagelijkse avonturen met zijn vier dochters zijn over de hele wereld viral gegaan vanwege hun realisme. Dankzij leuke foto’s en geen filters of poses toont Simon de hoogtepunten en dieptepunten van zijn leven als jonge vader en echtgenoot.

Ottie en Delilah (tweeling), Anya en Marnie: dit zijn de namen van de vier meisjes, hoofdrolspeelsters van de foto's die op zijn Instagram staan, samen met hemzelf en zijn vrouw Clementine.

De man heeft namelijk besloten om de foto's van de dochters niet mooier te maken om ze perfect te laten lijken of om ze als idyllische familiemomenten neer te zetten. Dit is niet de realiteit van het dagelijks leven en sinds Simon vader werd, besefte hij dat perfect.

Een ongetwijfeld succesvolle keuze, aangezien de Instagram-pagina sinds 2016 bijna een miljoen volgers heeft bereikt. Maar de bekendheid van de “vader van dochters” is nog groter geworden.

Vorig jaar besloot Simon om zijn avonturen "zwart op wit“ te zetten, zich niet te beperken tot het uploaden van foto's naar sociale media. Zijn boek Forever outnumbered: tales of our family life is een verslag in de eerste persoon over wie "altijd in de minderheid is”, de enige man in een gezin met vijf vrouwen.

De grappige, ironische en dagelijkse foto's hieronder laten je perfect begrijpen waar we het over hebben.


"Het is geen scène uit een horrorfilm, maar mijn dochter Ottie die op zoek is naar aandacht terwijl ik een foto maak voor mijn boek"

Twee verschillende "benaderingen" om te ontbijten: er zijn mensen die uit een kom drinken en degenen die zich er met hun gezicht in onderdompelen...

Advertisement

In bad gaan kan een hele bedoening zijn...

"Ik kwam thuis en binnen 5 minuten was mijn uitgeputte lichaam vanwege een jetlag veranderd in een soort vleselijk klimtoestel"

"Het is tijd om naar bed te gaan, en hier zien we mijn hyperactieve eekhoorns optreden tijdens een yogasessie"

Advertisement

Een familiefoto: de tweelingzussen Ottie en Delilah, Anya, Marnie en mijn vrouw Clementine

Momenten van het gewone vaderschap...

Advertisement

Na een lang gevecht viel de tweeling eindelijk in slaap!

Wandelend op straat kunnen ze hun “rust” momentjes hebben...

Advertisement

"Het kleine meisje weigerde in beweging te komen en naar huis te lopen, dus ik besloot mijn biceps een beetje te trainen met de boodschappentas"

"Ik zal mijn telefoon in een volledig nieuw licht zien: zo nu en dan word het gegrepen door zweterige en met melk bedekte handen..."

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt