Meeuwen en vliegen kunnen buitenaardse spionnen zijn die naar de aarde zijn gestuurd om ons te bestuderen: de theorie van een UFO-expert

Janine image
door Janine

26 Juni 2022

Meeuwen en vliegen kunnen buitenaardse spionnen zijn die naar de aarde zijn gestuurd om ons te bestuderen: de theorie van een UFO-expert
Advertisement

Theorieën over UFO's en buitenaardse wezens zijn er in overvloed en het is niets nieuws om te horen over waarnemingen en ontmoetingen van dichtbij. De absoluut zekere bevestigingen van hun bestaan ​​kwamen echter nooit. Als de getuigenissen en hypothesen echter afkomstig zijn van gezaghebbende persoonlijkheden, trekken ze meer aandacht en leiden ze tot de vraag of er iets van waar is.

Een UFO-expert die op dit gebied met de overheid heeft samengewerkt, komt met een proefschrift dat twijfels en debatten heeft opgeroepen.

via Daily Star

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Volgens Nick Pope, een expert op het gebied van buitenaardse thema’s, verschuilen spionnen van andere planeten zich tussen de vogels om de mensheid in de gaten te houden en hun ontdekkingen aan buitenaardse wezens te rapporteren. De vogels in kwestie zouden de meeuwen zijn die, naast het storen van de klanten van café’s en restaurants met hun passie voor kruimels die van de tafels gevallen zijn, onze bewegingen nauwkeurig zouden onderzoeken en dit vervolgens zouden doorgeven aan hun buitenaardse werkgevers.

Niet alleen dat: ook vliegen zouden kunnen worden aangeklaagd, schuldig aan het zeer gemakkelijk kunnen rondzwerven in de omgeving van mensen, ons huis binnendringen zonder enige argwaan te wekken. Kortom, levende wezens die ogenschijnlijk geen bedreiging vormen en dus ongestoord tegen ons zouden kunnen werken.

"Als de buitenaardse wezens een levend organisme willen besturen of een drone willen bouwen die hetzelfde is als de onze, zou het beter zijn om iets gewoons en alomtegenwoordigs te kiezen, zoals een zeemeeuw of een vlieg”, zei Pope, "iets waar je normaal niet veel aandacht aan zou besteden en ons de hele tijd zou kunnen bespioneren door informatie over ons op te nemen en naar de buitenaardse wereld te sturen."

Advertisement
Commons Wikimedia

Commons Wikimedia

Nick spoort je daarom aan om twee keer na te denken als je een vlieg wilt meppen, omdat dit onbedoeld een interstellaire oorlog zou kunnen veroorzaken.

"Elke beschaving die hier vanuit andere sterrenstelsels kan aankomen, heeft ongetwijfeld de technologie die ons magisch lijkt en die misschien zelfs kleine camera's en opnameapparatuur in een levend wezen kan implanteren, zijn gedachten kan beheersen om het waar dan ook te plaatsen"

“Als dit voor jou als sciencefiction klinkt, dat is het niet. Mensen hebben waarschijnlijk enkele foto's gezien van insectachtige drones op internet die naar verluidt spionagebureaus zouden gebruiken. Zoals altijd, als ze ons dit laten zien, wat hebben ze dan nog meer dat ze ons niet laten zien?", besluit Pope.

Wat vind je van zijn theorie?

Advertisement