Man steelt kabouter uit tuin van buurvrouw omdat zoon bang ervoor is, buurvrouw woedend

door Skip

08 Juli 2022

Man steelt kabouter uit tuin van buurvrouw omdat zoon bang ervoor is, buurvrouw woedend
Advertisement

Je tuin netjes houden, met name als je in een rijtjeshuis woont, vinden bijna alle huiseigenaren super belangrijk. Een mooi, groen vol gazon maakt buren jaloers.

Als goede huiseigenaar ga jij je tuin natuurlijk helemaal naar wens inrichten, hem versieren en alle extra toevoegingen die je mooi vindt, plaatsen.

De persoon in dit verhaal heeft echter de ongeschreven regel:"aan andermans tuin kom je niet" overtreden. Een man vertelde in een bericht op Reddit dat hij een tuinkabouter heeft gestolen uit de tuin van zijn buurvrouw omdat zijn zoontje van vijf er bang van werd. Hoe zal het verhaal zijn afgelopen?  

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn buurvrouw Cindy heeft een grote tuin aan de overkant van mijn huis, ze had bloemen en enkele gewassen geplant. Ze heeft echter ook een 'kabouterdorp' in haar tuin" begint het verhaal.

De man zegt dat zijn buurvrouw onlangs een nieuwe kabouter heeft gekocht waar zijn zoon behoorlijk bang is geworden.

"Hoe dat komt weet ik niet, ik weet zeker dat hij iets akeligs gezien heeft op YouTube of zo. Het is maar een gewone kabouter met een schoffel en een bloemenmand."

De bezorgde vader zegt met haar te hebben gesproken en het probleem te hebben uitgelegd. Hij vroeg vriendelijk of zij hem achterin wilde zetten zodat zijn zoon hem niet zou zien, maar dit weigerde zij pertinent.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Enkele dagen geleden was mijn zoon buiten aan het spelen en rolde de bal de tuin van Cindy in. Hij wilde de bal niet pakken omdat hij doodsbang was voor de kabouter."

De vader van het jongetje zegt dat hij de bal is gaan halen en dat hij de kabouter naar achter heeft gezet met de bedoeling dat hij hem weer zou terugzetten nadat zijn zoontje klaar was met spelen.

"Cindy ging naar buiten om de planten water te geven en toen zag ze dat de kabouter weg was. Zij eiste te willen weten waar hij was gebleven. Ze dreigde zelfs met het bellen van de politie!" De man gaf de kabouter terug en toen liet ze hem weten dat hij nooit meer in de buurt moest komen van haar woning.

"Ik vertelde mijn vrouw wat er gebeurd is en zij denkt dat Cindy overdreef, maar zij vindt ook dat ik de kabouter niet had moeten pakken."

Vader vindt het onrechtvaardig dat zijn zoontje niet in staat is vrij te kunnen spelen vanwege zijn angst. Wat denk jij van dit hele voorval?

Advertisement