x
"Ik eet hondenvoer voor ontbijt, lunch…
Een team van onderzoekers heeft een apparaat uitgevonden dat zout water omzet in zoet en drinkbaar water Ze weigert een aanbod van 10 uur per dag werken voor minder dan 300 euro per maand:

"Ik eet hondenvoer voor ontbijt, lunch en avondeten omdat ik niets anders kan betalen": dat zegt een student

25 Juni 2022 • Door Janine
4.000
Advertisement

Het leven als student is niet gemakkelijk. In feite zijn er veel kosten die men moet dragen, van de huur van het appartement, tot boeken, tot universiteitsbelastingen, tot het voedsel dat men moet kopen om in zijn eigen onderhoud te voorzien.

Om geld te besparen, hebben veel jonge mensen in de loop der jaren onorthodoxe methoden aangenomen, maar wat we je gaan vertellen is zonder twijfel een van de meest merkwaardige.

Een jongen onthulde dat hij hondenvoer eet als ontbijt, lunch en diner omdat hij niet genoeg geld heeft om regelmatig de boodschappen te doen. De jongen legde aanvankelijk uit dat hij het als een uitdaging proefde, maar ontdekte dat het goed smaakte en een goede manier was om te besparen.

via: TheSun

"Sinds ik blut ben, ben ik hondenvoer gaan eten. Ik eet alleen droog hondenvoer, ik heb nog nooit nat hondenvoer geprobeerd." Een wat bizarre uitspraak, maar het is het verhaal van een student.

De jongen zei dat hij tijdens zijn studie niet in zijn onderhoud kon voorzien en dat hij een nogal ongebruikelijk dieet had gekozen. De kamergenoten van de jongen hebben zich herhaaldelijk afgevraagd wat hem ertoe bracht zoveel zakken hondenvoer te hebben, ook al had hij geen hond, en het antwoord liet niet lang op zich wachten.

"Toen een van mijn vrienden op mijn kamer kwam en een heleboel hondenvoer zag, vroeg hij me waarom - voegde hij eraan toe - ik vertelde hem dat het voor mezelf was en hij kon niets anders zeggen dan ‘wat?!'."

"Ik eet al heel lang op deze manier en ik begon me af te vragen of het kwaad zou kunnen."

Gebruikers waren verbijsterd door deze verklaring en velen vroegen zich af of het eten van hondenvoer niet duurder was dan een gewoon bord pasta of stuk vlees.

Een man schreef: "Goedkoop hondenvoer zit boordevol opvul ingrediënten die nauwelijks verteerbaar zijn. In principe krijg je niet de voedingsstoffen die je verwacht."

Een ander voegde toe: "Het is ook niet onderworpen aan dezelfde voorschriften als voedsel voor mensen. Het bevat vaak gemalen dierlijke delen zoals kippensnavels, botten en veren."

De keuze van de jongen kan daarom niet bijzonder gezond zijn of leiden tot effectieve besparingen. Misschien is hij al van gedachten veranderd.

Wat vind jij van dit bijzondere dieet?

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt