Docent geneeskunde zegt dat buitenaardse wezens al heel lang op aarde zijn

Janine image
door Janine

06 Juni 2023

Docent geneeskunde zegt dat buitenaardse wezens al heel lang op aarde zijn
Advertisement

Zijn er echt buitenaardse wezens? Hoe ver zijn ze van ons verwijderd? Hebben ze ooit onze planeet bereikt of zullen ze ooit komen? Deze vragen worden, in de menselijke populatie, al heel lang gesteld, zonder echter, tot nu toe, zekere antwoorden te hebben gevonden. Velen beweren dat we niet kunnen denken dat we de enige intelligente wezens zijn die het universum bevolken, terwijl anderen beweren dat deze wezens misschien al onder ons zijn, zonder dat we het weten. Deze hypothese wordt onderschreven door een gewaardeerde Amerikaanse professor, die stelde dat er al een tijdje buitenaardse wezens op aarde zijn.

via New York Post

Advertisement
Garry P.Nolan/Twitter

Garry P.Nolan/Twitter

Theorieën over het werkelijke bestaan ​​van buitenaardse wezens zijn er in overvloed: de meesten omarmen het idee dat er inderdaad andere beschavingen met intelligentie in de kosmos bestaan, maar dat ze zo ver van ons verwijderd zijn dat het onmogelijk is elkaar te bereiken, of dat ze zo ontwikkeld zijn in vergelijking met ons dat het zinloos is om ze te benaderen.

Garry Noal, professor aan de Stanford University School of Medicine, Amerika, verklaart absoluut zeker te zijn van het bestaan ​​van buitenaardse wezens, maar vooral van het feit dat ze al op aarde zijn geland. De man, die heeft samengewerkt met Amerikaanse overheidsprojecten waarbij UFO's betrokken waren, deelde publiekelijk zijn overtuigingen tijdens de conferentie "The Pentagon, Extraterrestrial Intelligence and Crashed UFO": "Ik denk dat ze een geavanceerde vorm van intelligentie hebben die een soort tussenpersoon gebruikt. Het is niet dat ze onder ons rondlopen in een jumpsuit. Ze laten ons een soort intelligentietest ondergaan. Ze hebben ons niet alleen bezocht, maar ze zijn hier al een hele tijd."

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Volgens Nolan zouden de buitenaardse wezens degenen observeren die, onder de mensen, hen kunnen identificeren door details te observeren. “Ik maak me geen zorgen dat ze komen plunderen of onze vrouwen en kinderen meenemen.Daar maak ik me gene zorgen om. Mijn zorg is wat wij zullen doen.”

De afgelopen jaren is de zoektocht naar bewijs van buitenaards leven weer in een stroomversnelling geraakt. Een team van wetenschappers in Californië voorspelt dat buitenaardse wezens in 2029 contact met ons kunnen opnemen. Volgens NASA heeft een maan van Jupiter, Europa, mogelijk een diepe oceaan onder zijn ijskap. Aangezien het leven op onze planeet zich onafhankelijk van contact met zonlicht heeft ontwikkeld, kunnen de wateren ook behoorlijk geëvolueerde levensvormen bevatten.

Wat vind je van de woorden van de professor? Geloof je dat buitenaardse wezens bestaan ​​of zich echt onder ons kunnen verbergen?

Advertisement