Instructies voor de boodschappen: ze stuurt haar man naar de supermarkt met een ongewoon gedetailleerde lijst - Curioctopus.nl
x
Instructies voor de boodschappen: ze…
Vrouw in vliegtuig ergert passagiers met “onnadenkend gedrag” het beeld gaat viraal Mensen hebben hun geldbesparende tips online gedeeld: 16 handige voorbeelden

Instructies voor de boodschappen: ze stuurt haar man naar de supermarkt met een ongewoon gedetailleerde lijst

26 Oktober 2021 • Door Janine
2.555
Advertisement

Boodschappen doen kan een ontspannend en leuk moment zijn of juist heel saai. De wereld is verdeeld in twee groepen: degenen die van dit moment houden en degenen die het liever zonder zouden stellen. Hoe dan ook, of je nu tot de ene of de andere categorie behoort, we hebben allemaal een boodschappenlijstje nodig om ons eraan te herinneren wat we moeten kopen. Wat als we je zouden vertellen dat zelfs een boodschappenlijstje onverwacht creatief kan zijn? Een vrouw, met een video gepost op TikTok, bewees het ons.

We weten niet of de vrouw bijzonder kieskeurig is of gewoon haar man niet vertrouwde, die het misschien niet gewend is om dit te doen. Een vrouw vond echter een manier om ervoor te zorgen dat haar man precies de producten meenam die ze wilde. Ze maakte een ongelooflijk gedetailleerd boodschappenlijstje, met de productnaam en een kleine foto ernaast geplakt. Om te voorkomen dat haar man zou verdwalen in de vele gangen van de supermarkt, tekende ze vervolgens een kleine kaart en omcirkelde ze in rood waar hij naartoe moest gaan om de producten te vinden.

Heb je ooit zoiets gezien? De video ging meteen viraal en trok miljoenen views. Het onderschrift is duidelijk en kort: “Wanneer ik mijn man naar de supermarkt stuur”. Kortom, we kunnen aannemen dat de vrouw graag alles onder controle heeft, of dat haar man niet gewend is om boodschappen te doen of dat hij er in het verleden wat moeite mee had of dat de video gewoon ironisch is: heeft iemand echt een lijst nodig met foto's van de producten en een kaart? De vrouw nam vervolgens alle twijfel weg en verklaarde dat het allemaal een grap is en een manier om de draak te steken met het feit dat veel mannen zich door hun vrouw moeten laten leiden. Ondanks de verduidelijkingen hebben veel mensen zich tegen de vrouw uitgesproken: “van hem scheiden gaat sneller dan hem naar de supermarkt sturen" of “als je zelf de boodschappen doet, gaat het vlugger”.

Het was allemaal een grap, maar sommigen zouden zeker een idee kunnen krijgen hoe je voorkomt dat je partner de verkeerde producten koopt of naar de supermarkt gaat en er verdwaalt.

Tags: KomischeWTFAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt