Ze glijdt van de bergen af, maar de legging scheurt niet: haar recensie op Amazon gaat viraal

Janine image
door Janine

11 November 2021

Ze glijdt van de bergen af, maar de legging scheurt niet: haar recensie op Amazon gaat viraal
Advertisement

Leggings zijn een comfortabel en veelzijdig kledingstuk: je kunt ze thuis dragen, voor buitensporten of in de sportschool, in de zomer of winter, en ze kunnen ook een kledingstuk worden dat geschikt is voor een meer formele context, als ze op de juiste manier worden gecombineerd. Welke eigenschappen moet een legging hebben om als kwalitatief te worden beschouwd? Waarschijnlijk zijn elasticiteit, comfort, stof van kwaliteit en prijs belangrijke kenmerken. Een vrouw beoordeelde een legging die ze op Amazon had gekocht met hoge cijfers. Maar wat was de aanleiding om 5 van de 5 sterren te geven? De weerstand.

via Daily Mail

Advertisement
emmycantread/twitter

emmycantread/twitter

De legging, gekocht voor $13,99, bleek zeer resistent te zijn - hij scheurde niet, zelfs niet toen de vrouw van een berghelling gleed. De recensie, vergezeld van een grappig verhaal, werd geschreven door de hoofdpersoon: Cory H. Cory deelde foto's van zichzelf liggend langs de rand van een berg en gekleed in haar paarse legging. De koper schreef dat ze te bang was om in haar eentje een steile berghelling af te lopen en liever helemaal naar beneden gleed. Ze was verrast om de weerstand van de legging te zien, die niet in het minst gescheurd of beschadigd is. De vrouw bekende dat ze daarom van plan was andere leggings in verschillende kleuren te kopen.

Haar woorden waren: "Ik kan alleen maar zeggen dat ik ze in alle kleuren zal bestellen. Hier rol en glijd ik van een berg omdat ik te bang was om te lopen. Mijn legging scheurde helemaal niet terwijl ik vast kwam te zitten tussen de rotsen en bomen."

Cory's recensie dateert van juli 2020, maar ging een paar maanden later viraal: veel mensen - vooral mensen die geïnteresseerd waren in het kopen van die legging - begonnen het te delen en beweerden dat het de beste recensie is die ooit op een site is gelezen. Gebruikers waren enthousiast over de originele en realistische recensie en zeiden dat "Cory voor het leven een gratis legging zou moeten krijgen na het maken van dit soort gratis reclame", of "Ik heb deze legging gekocht na het zien van deze recensie. Hij is geweldig." De vrouw was bereid haar foto's in een grappige pose te delen om andere gebruikers de kwaliteit van dat product te laten begrijpen. Zou jij de moed hebben gehad om hetzelfde te doen?

Advertisement