Ze onderwerpt zich aan een gratis filler om haar lippen voller te maken: het resultaat is desastreus

Janine image
door Janine

21 April 2023

Ze onderwerpt zich aan een gratis filler om haar lippen voller te maken: het resultaat is desastreus
Advertisement

Een klein esthetisch defect willen corrigeren of een lichaamsdeel willen verbeteren, is een verlangen dat veel mensen verenigt, die besluiten om te kiezen voor meer of minder ingrijpende behandelingen om hun doel te bereiken. De resultaten zijn echter niet altijd wat je hoopte en soms kunnen ze echte rampen blijken te zijn: iets soortgelijks overkwam een ​​Amerikaanse influencer die, in een poging grotere lippen te krijgen, enorm veel spijt kreeg van haar beslissing. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via LADbible

Advertisement

Jessica Burko, een 27-jarige uit Los Angeles, wilde meer volumineuze lippen en daarom besloot ze zes keer haar toevlucht te nemen tot fillers. De effecten van deze procedure zijn in feite tijdelijk en het is noodzakelijk om ze na een bepaalde tijd te herhalen om ze constant te maken. Een jaar na haar laatste injectie besloot Jessica dat het tijd was voor een nieuwe filler. Dus toen de kans zich voordeed voor een gratis behandeling, greep ze die meteen. De vrouw had dankzij een weggeefactie de mogelijkheid gewonnen om een ​​behandeling te krijgen zonder te betalen en ze liet die kans niet voorbijgaan.

Jammer echter dat de resultaten haar met afschuw vervuld hebben, zoals ze zelf zei. Na de injectie, gegeven door een arts die ze nog nooit eerder had gezien, merkte ze iets vreemds op. Haar lippen begonnen exponentieel te zwellen: "Ik weet eerlijk gezegd niet wat er mis is gegaan, ik heb mijn lippen meerdere keren laten doen. Deze dokter deed de normale procedure, maar meteen daarna keek ik in de spiegel en merkte hoeveel mijn lippen waren gezwollen."

Advertisement

Eerst dacht Jessica dat het kwam omdat ze al meer dan een jaar geen fillers had gehad, "maar toen ik in de auto zat, besefte ik dat het niet normaal was. Ik ging terug om hem de situatie te laten zien, hij schreef me een steroïde voor maar het werd alleen maar erger." De volgende dag vertoonden de lippen nog steeds geen tekenen van vermindering, dus besloot ze de effecten volledig te annuleren. Na deze nare ervaring besloot Burko haar volgers te waarschuwen en hen uit te nodigen na te denken voordat ze dergelijke gratis procedures accepteren: “Ga nooit in op gratis behandelingen, maar wees niet bang om je lippen te laten doen. Ik doe het graag en zal terugkeren naar mijn vertrouwelijke arts."

Nadat ze haar natuurlijke lippen had teruggekregen, begon de influencer haar reis weer helemaal opnieuw. Uiteindelijk was de oorzaak van de overmatige zwelling te wijten aan het feit dat de arts tijdens de injectie per ongeluk een slagader had geraakt, een verklaring die de gebruikers echter niet kon overtuigen: "Als dat het geval zou zijn, zou je een vasculaire occlusie hebben. Je lippen zouden bleekwit zijn en je zou intense pijn hebben”, was een van de vele sceptische opmerkingen.

Wat vind jij ervan? Zou jij elke vorm van gratis schoonheidsbehandeling accepteren?

Advertisement