Ze neemt haar 2 maanden oude dochter mee voor een manicure en plaatst de foto: gebruikers zijn verontwaardigd

Janine image
door Janine

02 April 2023

Ze neemt haar 2 maanden oude dochter mee voor een manicure en plaatst de foto: gebruikers zijn verontwaardigd
Advertisement

De manicure is een gewoonte die veel vrouwen, jong en oud, zichzelf van tijd tot tijd toestaan ​​om perfect verzorgde en gekleurde nagels te laten zien. Een esthetische verwennerij waarin je jezelf een moment van ontspanning gunt en waardoor je je vaak mooier voelt. Sommige moeders besluiten echter om hun kleine meisjes dit soort dingen ook te laten ervaren, en delen het resultaat vervolgens met veel enthousiasme op sociale media. Zo stuitte een moeder op een reeks kritieken online nadat ze een foto had geplaatst van het handje van haar dochtertje, ongeveer twee maanden oud, met gemodelleerde nagels.

via Reddit

Advertisement
u/renaissance_witch/Reddit

u/renaissance_witch/Reddit

Op het Reddit-platform is het mogelijk om allerlei soorten verhalen en afbeeldingen tegen te komen, voorgelegd aan het oordeel van gebruikers, die vaak niet toegeeflijk zijn. Juist om deze reden worden mensen die denken dat ze bewondering en goedkeuring kunnen opwekken, vaak geconfronteerd met negatieve oordelen en verwijten, maar ook met spot en plagerijen. Een voorbeeld is dat van de vrouw die onder de bijnaam renaissance_witch een afbeelding publiceerde die een regen van kritiek heeft uitgelokt: de hand van een pasgeboren meisje met nagels die klaarblijkelijk door een schoonheidsspecialiste gemodelleerd zijn, waardoor ze ronder en meer gevormd zijn.

De subreddit die voor de publicatie is gekozen, heet "Trashy" en verzamelt daarom "trashy stories, trashy glamour, alles wat bewerkt is, van plastic en beslist zonder klasse. Het gaat om humor, dus houd het grappig. Geen woede alsjeblieft." Hierdoor moet de vrouw gedacht hebben om hilariteit te wekken bij het publiek tot wie ze zich wendde, in het besef dat het onderwerpen van zo'n klein meisje aan een manicure zeker niet de essentie van goede smaak is. Wat ze echter waarschijnlijk niet had verwacht, was de heftige reactie die ze zou krijgen, totaal niet afgestemd op wat ze van de community vroeg.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Mensen spaarden zichzelf in feite niet om hun afwijkende mening te uiten, waarbij ze de ironie volledig terzijde lieten: “Als vader knipte ik de nagels van mijn twee kinderen vanaf de geboorte, vooral omdat de moeder bang was om het te doen. Het moet een soort grap zijn, er is geen enkele manier waarop iemand die intelligent is dit kan doen" en "Mijn vrouw en ik hebben net een baby gekregen. Het aantal keren dat ik heb gezien dat hij zijn gezicht bezeerde en uiteindelijk huilde, zijn niet op een hand te tellen. Meestal doen we een handschoentje aan. Bij het zien van deze foto vraag ik me af, geeft deze vrouw geen borstvoeding? Regelmatig hoor ik mijn vrouw schreeuwen van de pijn van de wonden die het kind haar toebrengt met zijn nagels, ook als hij handschoenen aan heeft.”

Anderen hebben zich echter uitgesproken voor de manicure van het kleine meisje en vinden het "fascinerend". Van welke mening ben jij?

Advertisement