Deze vrouw is 92 jaar maar ziet er half zo oud uit: "Ik zal jullie mijn schoonheidsgeheim vertellen"

Janine image
door Janine

22 Juni 2023

Deze vrouw is 92 jaar maar ziet er half zo oud uit: "Ik zal jullie mijn schoonheidsgeheim vertellen"
Advertisement

Het is niet altijd gemakkelijk om de leeftijd van een persoon te raden en soms sta je er versteld van hoe oud mensen zijn: sommigen zien er zelfs zo goed uit dat hun geboortejaar onvoorstelbaar is. Zoals bijvoorbeeld de 92-jarige vrouw die er half zo oud uitziet: ondanks dat ze bijna een eeuw oud is, zou je dat niet denken. Ze is dankzij haar uiterlijk erg populair geworden op sociale media en heeft besloten haar geheim prijs te geven.

via Daily Express

Joan Woodhouse/Facebook

Joan Woodhouse/Facebook

Joan Woodhouse, die uit het Verenigd Koninkrijk komt maar in Spanje woont, is 92 jaar oud maar zo ziet er helemaal niet uit, zodanig zelfs dat gebruikers geschokt waren toen ze achter haar echte leeftijd kwamen. In feite ziet de vrouw er ongeveer half zo oud uit en als dit ongetwijfeld door een goede genetische basis en een gezonde levensstijl komt, beweert ze een supergoedkoop schoonheidsgeheim te hebben, dat ze heeft besloten te delen met haar volgers. Joan pronkt met haar jeugdige lichaamsbouw op haar accounts, verschijnt in bikini's en zomerjurken op het strand of nippend aan cocktails.

De vrouw, geboren in 1930, heeft acht kinderen en achttien kleinkinderen, maar dit alles lijkt haar jeugdigheid niet op de proef te hebben gesteld: in een van haar video's legde ze uit hoe ze erin slaagde. De verdienste zou een crème zijn die ze kocht toen ze nog maar 16 was, en nog steeds op de markt is voor een beslist betaalbare prijs. In de clip vraagt ​​een van Joans kleindochters: "Oma, niemand denkt dat je 92 bent. Kun je iets over jezelf vertellen?" De vrouw antwoordde: "Ik ben geboren op 6 september 1930. Ik herinner me dat de oorlog was begonnen, ik denk dat ik ongeveer 16 was toen hij eindigde." Haar kleindochter vervolgde: "Nou, iedereen vindt dat je er goed uitziet en vraagt ​​zich af welke huidverzorgingsproducten je gebruikt."

Advertisement

24 degrees in Sucina today. Cheers 🥂

Pubblicato da Joan Woodhouse su Venerdì 16 ottobre 2020

"Na de oorlog, toen ik ongeveer 16 was, was Nivea-crème net op de markt gekomen. Mijn vriendin kwam bij mij thuis en zei: “Deze crème is net nieuw. Probeer het, het is fenomenaal. Dus ik gebruik Nivea-crème al jaren en jaren en jaren. Nu gebruikt iedereen die ik ken het ook." Gebruikers gingen los in de commentaren, grapten over het feit dat de aankopen van de crème nu omhoog zouden schieten en onderstreepten hoe ongelooflijk het is dat ze een negentiger is. Joan stopte ook pas met roken toen ze 60 was, "simpelweg omdat ik mezelf niet de schuld wilde geven als ik longkanker zou krijgen. Al het gepraat erover maakte me bang, dus stopte ik."

Wat betreft alcohol, geeft ze zich alleen over aan een Baileys tijdens sociale gelegenheden. "Ik hou niet meer van drinken. Ik dronk toen ik jong was en het enige wat ik nam was Britse sherry." Tot slot bevat haar dieet ook voedingsmiddelen zoals snoep en chips, maar ze eet veel verse groenten: "Ik eet bijna elke dag wortelen en kool. En spruitjes. Ik ben dol op groenten." Wat vind je van haar uiterlijk? Zou je zeggen dat ze 92 jaar oud is?

Advertisement