Deze vrouw gaf duizenden dollars uit om een "demonische" uitstraling te hebben

Janine image
door Janine

26 Mei 2023

Deze vrouw gaf duizenden dollars uit om een "demonische" uitstraling te hebben
Advertisement

Er zijn mensen die van tatoeages en piercings houden, omdat ze ze zien als elementen die een lichaam verfraaien, maar voor sommigen zijn ze vooral vol betekenissen. Sommigen besluiten tekeningen op hun lichaam te drukken om kunst te worden. Hoewel tatoeages een eeuwenoude traditie hebben, is er nog steeds verzet tegen, omdat sommige mensen geloven dat ze niets anders doen dan iemands gezicht en lichaam beschadigen. Aan deze opvatting worden ook de piercings toegevoegd, vooral door degenen die tot de vorige generaties behoren.

De protagonist van het verhaal werd in feite hard bekritiseerd omdat ze duizenden dollars heeft uitgegeven om aan te nemen wat wordt gedefinieerd als een "demonische" verschijning. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via The Mirror

Advertisement
orylan1999/Instagram

orylan1999/Instagram

Kierstyn Milligan is een 24-jarige vrouw die constant publiceert op haar sociale profielen onder het pseudoniem orylan1999. Maar hoewel er velen waren die haar schoonheid benadrukten, hield ze nooit van zichzelf en probeerde ze op alle mogelijke manieren haar uiterlijk te veranderen. Om deze reden heeft ze besloten haar toevlucht te nemen tot tatoeages, piercings en zelfs operaties om haar uiterlijk totaal te veranderen. De aanpassingen aan haar lichaam hebben haar 42.000 dollar (ongeveer 38.000 euro) gekost. Nu is ze een andere persoon, bijna onherkenbaar, maar ze heeft er altijd al zo uit willen zien, en nu heeft ze haar droom verwezenlijkt.

Advertisement

"Ik heb altijd geweten - legde Kierstyn uit - dat ik er zo uit wilde zien, ik had dit visioen in mijn hoofd sinds ik jong was en ik heb het eindelijk gerealiseerd. Vroeger had ik geen liefde voor mezelf en begreep zelfs niet wie ik was, nu heb ik het gevoel mezelf beter te begrijpen, ik waardeer mijn uiterlijk, ondanks de kritiek. Als sommige mensen mijn ogen zien, staren ze me aan en zeggen ze niets, anderen kijken me gemeen aan, en weer anderen lachen me uit en zeggen dat ze mijn uiterlijk haten".

Zodra de gebruikers het uiterlijk van het meisje zagen, besloten ze in te grijpen door commentaar te geven, maar vooral te benadrukken dat ze met deze nieuwe look een demonisch aspect heeft gekregen: "je ziet eruit als een demon", "je was vroeger veel mooier" of nogmaals: "Ik begrijp de reden voor deze transformatie niet?".

Wat vind jij?

Advertisement