Model met een bionisch been besluit stereotypen te doorbreken door haar lichaam te laten zien

Janine image
door Janine

04 Maart 2023

Model met een bionisch been besluit stereotypen te doorbreken door haar lichaam te laten zien
Advertisement

Televisie en sociale netwerken hebben niets anders gedaan dan bepaalde stereotypen van schoonheid verspreiden in de hedendaagse samenleving. Het oorspronkelijke doel van deze apparaten was om een ​​stem te geven en iedereen in staat te stellen zich te manifesteren, maar in plaats daarvan deden ze niets anders dan bepaalde schoonheidsnormen vast te stellen. Er zijn echter individuen die constant proberen de koers die ze zijn ingeslagen te veranderen.

In feite heeft he model, hoofdrolspeelster van het verhaal dat we gaan vertellen, besloten de schoonheidsidealen die de samenleving heeft gecreëerd onder ogen te zien en haar bionische been te tonen zonder bang te zijn voor het oordeel van anderen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Bowiecreators

Advertisement

Vaak accepteren individuen hun uiterlijk niet en proberen ze die onvolkomenheden te verbergen die niets meer zijn dan details of kleinigheden. In plaats daarvan heeft Marsha Elle, bekend op sociale netwerken onder het pseudoniem MarshaElleMusic, besloten om haar onvolmaaktheid, of liever gezegd wat haar onderscheidt van alle anderen, te gebruiken als haar sterke punt en ermee te pronken op de catwalk en op haar accounts: oftewel haar bionische been.

Haar verhaal is een verhaal van moed. Sinds ze een kind was voelde ze zich anders, ze was bang om haar been in het openbaar te laten zien, juist omdat ze te vaak werd uitgelachen om haar manier van lopen.

Advertisement

"De kinderen plaagden me constant. Ik herinner me dat ik me tijdens de lagere school elke dag in de gangen verstopte en altijd te laat in de klas kwam om de blikken en het gelach van mijn leeftijdsgenoten te vermijden. Ik droeg in de zomer lange jassen om mijn been niet te laten zien Nu ben ik trots op mezelf, maar vooral op hoe ik ben".

Het keerpunt kwam op 16-jarige leeftijd, toen ze besloot mee te doen aan een wedstrijd. Ze vroeg haar moeder om geld om zich in te schrijven en dat was de eerste keer dat ze zich mooi voelde. "Ik voelde me levend."

Dit meisje is, dankzij haar moed, van het verstoppen naar het pronken gegaan in al haar schoonheid met haar bionische been. Haar populariteit schoot omhoog toen een video van haar catwalk tijdens de Miami Swim Week meer dan 61 miljoen keer werd bekeken. Ze wil stereotypen doorbreken en betogen dat perfectie niet bestaat: "vergelijkingen zijn niet nodig. Jij bent uniek en dit is jouw superkracht".

Wat vind jij?

Advertisement