Patissier geeft een koekje aan een klant die zegt dat hij het niet kan betalen: hij ontvangt een beloning van $1.000

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Patissier geeft een koekje aan een klant die zegt dat hij het niet kan betalen: hij ontvangt een beloning van $1.000
Advertisement

In de loop der tijd heeft de samenleving een duidelijke transformatie ondergaan. Iedereen heeft haast en is vooral, en bijna uitsluitend, op zichzelf gericht, er zijn steeds minder momenten om aan anderen te besteden. In de hedendaagse realiteit zijn er velen die uitsluitend aan hun eigen voordeel denken en er zijn er te weinig die daarentegen goede daden verrichten, zonder na te denken over een beloning.

De TikToker, hoofdrolspeler van het verhaal, wilde echter aantonen dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn anderen te helpen zonder iets terug te verwachten, of mensen die gewoon handelen om iemand anders gelukkig te maken. Deze mensen zijn het echt waard om beloond te worden. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

via mdmotivator/TikTok

Advertisement
mdmotivator/TikTok

mdmotivator/TikTok

Zachery Dereniowski is een Canadese jongen, bekend op sociale media onder het pseudoniem mdmotivator, vooral beroemd om het financieel helpen van mensen die nobele gebaren maken. Op zijn kanaal is een video verschenen waarin hij getuigt van de grote vrijgevigheid van een banketbakker en daarvoor heeft hij besloten hem te belonen. In de clip zien we een jongen een bakker binnengaan die begint te praten met de man aan de toonbank.

Zachery vraagt ​​aan de patissier hoeveel de uitgestalde heerlijke koekjes kosten, op het antwoord van de man legt de jongen uit dat hij helaas geen geld bij zich heeft om te betalen.

Advertisement
mdmotivator/TikTok

mdmotivator/TikTok

Op dat punt besluit de banketbakker een heel nobel gebaar te maken, hij pakt het koekje en geeft het aan de jongen. Verder vraagt ​​hij hem ook of hij koffie wil: "Ik heb deze machine onlangs gekocht, ik moet hem vaak laten draaien".

Zachery, ontroerd door de vriendelijkheid van deze banketbakker, legt een envelop op de toonbank. De man kijkt ernaar en als hij hem openmaakt ontdekt hij dat er 1.000 dollar (oftewel zo'n 920 euro) aan contant geld in zit. Zodra hij het zag, kon hij zijn ogen niet geloven, maar hij dacht vooral niet dat het waar kon zijn dat dat bedrag voor hem was, zozeer zelfs dat hij zijn geluk niet kon bedwingen.

mdmotivator/TikTok

mdmotivator/TikTok

De clip ontroerde veel gebruikers die niet anders konden dan de actie van de banketbakker prijzen. "Wat een lieve man, je voelt zodra hij begint te praten dat hij aardig is", "Ik hou van video's die laten zien dat goede mensen nog bestaan" of, nogmaals, "er zijn gelukkig mensen die nadenken over het welzijn van anderen".

Toen de patissier die ochtend wakker werd, had hij nooit gedacht dat zijn gulle karakter beloond zou worden.

Wat vind je van het gebaar van beide hoofdrolspelers van de video?

Advertisement