Duikboot Titan, de zoon van een van de vermisten gaat naar een concert terwijl de zoektocht gaande is

Janine image
door Janine

26 Juni 2023

Duikboot Titan, de zoon van een van de vermisten gaat naar een concert terwijl de zoektocht gaande is
Advertisement

De duikboot Titan had als doel het wrak van de Titanic te bereiken, dat ongeveer 640 kilometer van het Canadese eiland Newfoundland ligt. Deze reis naar de zeebodem zou de vijf passagiers van de duikboot, die geschiedenis schreef, die kamers hebben moeten laten zien waar feesten en banketten werden gehouden. Een uur en vijfenveertig minuten nadat de capsule was ondergedompeld, waren helaas alle signalen verloren gegaan. Reddingswerkers werden onmiddellijk gealarmeerd en begonnen in een race tegen de tijd te zoeken, de zuurstof zou snel op raken. Onder de passagiers waren de Britse miljardair Hamish Harding, de CEO van het bedrijf Stockton Rush, de Franse ontdekkingsreiziger PH Nargeolet en twee vermogende Pakistanen, Shahzada Dawood en zijn zoon Sulaiman.

De stiefzoon van een van de passagiers, die de aanwezigheid van zijn stiefvader op de Titan had bevestigd, ging naar een concert. Deze houding is niet onopgemerkt gebleven door webgebruikers en ze hebben er scherpe kritiek op geleverd. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Aanvankelijk was niet met zekerheid duidelijk wie er in de duikboot aanwezig was, om de deelname aan de expeditie van Hamish Harding te bevestigen was de stiefzoon Brian Szasz, die op zijn profielen vroeg om te bidden voor zijn stiefvader die op de bodem van de oceaan werd vermist. Hij veroorzaakte echter een paar uur later grote controverse toen hij werd gespot bij het concert van de bekende Amerikaanse groep Blink-182. Talrijke gebruikers hebben kritiek geuit op zijn gedrag, aangezien het zeer onjuist was tegenover de familie en zijn stiefvader, omdat hij zich niet in het minst druk leek te maken over wat er gebeurde. Geconfronteerd met deze media-aanval kon de jongen niet anders dan proberen zichzelf te rechtvaardigen.

Advertisement
Oceangate

Oceangate

Na talloze kritieken besloot Brian terug te keren op sociale media om zijn keuze om naar het concert te gaan uit te leggen: "Het lijkt misschien raar om naar Blink-182 te zijn gaan luisteren, maar mijn familie keurt deze keuze goed. Deze groep heeft me altijd geholpen om door de moeilijke tijden heen te komen". Hoewel hij vervolgens, een paar uur later, besloot de post te verwijderen.

Wat vind jij? Vind je dat het verkeerd was om naar het concert te gaan of deed hij er goed aan om zich een paar uur van de gebeurtenis te kunnen losmaken?

Advertisement