Hij verkleedt zich als Spider-Man voor zijn laatste dag bij de bank: "je bent een held" - Curioctopus.nl
x
Hij verkleedt zich als Spider-Man voor…
De NASA heeft 24 priesters ingeschakeld om uit te zoeken wat te doen in geval van buitenaards leven Deze man geeft $100 per maand uit aan zijn appartement in Rusland: de rondleiding in zijn huis (+ VIDEO)

Hij verkleedt zich als Spider-Man voor zijn laatste dag bij de bank: "je bent een held"

06 Januari 2022 • Door Janine
430
Advertisement

Als het tijd is om "stop" te zeggen tegen een baan die niet meer zo graag wordt gedaan, voelen veel mensen een sterk gevoel van bevrijding en besluiten ze op de meest merkwaardige en originele manier te vertrekken, door zonder twijfel een herinnering achter te laten.

In feite is het niet zeldzaam om dergelijke verhalen te vertellen. Extravagante ontslagen, flagrante gebaren en niet al te onduidelijke berichten aan werkgevers zijn aan de orde van de dag, net zoals dat gebeurde voor de werknemer waarover we je gaan vertellen. Wat heeft hij voor speciaals gedaan? Je ziet het al aan de foto's. Voor zijn laatste dag als bankmedewerker koos hij ervoor om zichzelf gedenkwaardig te maken door op zijn werk te verschijnen... in een Spider-Man-pak!

We maken geen grapje: in São Paulo, in Brazilië, bracht deze medewerker zeker wat kleur op een grijze, gewone dag op de bank. Als echte fan van Spider-Man moet hij gedacht hebben dat er geen betere manier was om zijn kantoor te verlaten dan daar binnen te lopen, gekleed in het flamboyante kostuum van een van de beroemdste superhelden uit de geschiedenis.

Collega's konden aanvankelijk hun ogen niet geloven. Alsof het niets was, begon de man zijn dagelijkse taken uit te voeren, en het pak belette hem absoluut niet om te bewegen, achter de computer te zitten en met anderen om te gaan. Tot het einde herinnerde hij iedereen aan zijn enorme gevoel voor humor, dat hem in korte tijd bijna overal op het web beroemd maakte.

Advertisement

Alsof zijn kostuum niet genoeg was om nieuwsgierigheid en plezier op te wekken, liep de medewerker enige tijd door het kantoor om ervoor te zorgen dat iedereen hem kon zien. Het is niet moeilijk om je de reacties voor te stellen van mensen die zijn verhaal op internet hebben gelezen en bekeken. Velen applaudisseerden natuurlijk voor zijn gebaar en stelden zich voor dat ze in zijn schoenen stonden, tenminste voor een dag.

Het is een understatement om te zeggen dat ze hem als een echte "held" beschouwden, in staat, met extreme moed en ironie, vele andere mensen te inspireren om op de meest bevrijdende manier te handelen. In feite gebeurt het niet elke dag om zo'n tafereel mee te maken in een formele context als die van een bank. Wie weet welke andere ideeën bij mensen opkomen die besluiten hun baan op te zeggen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt