Privé-eilanden als uit een droom te huur op Airbnb voor slechts $50 per nacht om een ​​onvergetelijke vakantie te beleven

Janine image
door Janine

28 Juli 2022

Privé-eilanden als uit een droom te huur op Airbnb voor slechts $50 per nacht om een ​​onvergetelijke vakantie te beleven
Advertisement

De komst van de zomer is synoniem met veel dingen, maar vooral met vakantie. Elk jaar wordt het steeds moeilijker om te kiezen waar naartoe te gaan, waar te verblijven, en welke nieuwe en ongelooflijke ervaringen op te doen.

Sommigen kiezen altijd voor een vakantie in een kustgebied, hutje mutje op het strand, weinig plek om een strandlaken neer te leggen en constant kinderen die op het zand rennen. Kortom, het tegenovergestelde van een moment van ontspanning.

Airbnb, een bekende Amerikaanse online portal die mensen die op zoek zijn naar accommodatie met elkaar verbindt, biedt vakantiegangers een uniek alternatief. Er zijn namelijk particuliere en goedkope eilanden die je voor slechts $50 per nacht kunt huren, voor maximaal $350.

Ben je klaar om een ​​vakantie te beleven op een prachtig en betaalbaar privé-eiland?

via Candy's Dirt

Advertisement

Luganville, provincie Sanma, Vanuatu

Luganville, provincie Sanma, Vanuatu

Airbnb

"Zwem in het blauwe water van het witte zandstrand voor je huis. Snorkel in ongelooflijke koraaltuinen, verken het ongerepte groen van het 25 hectare grote eiland op slechts 5 minuten per boot van het vasteland." Een paradijs op aarde die van jou kan zijn voor $171 per nacht.

Advertisement

Provincie Sibenik-Knin, Kroatië

Provincie Sibenik-Knin, Kroatië

Airbnb

"Ravna Sika ligt in Kroatië, het is een eiland met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter, gelegen op de Kornati eilanden tussen de eilanden Sit en Yellow. In het midden van het eiland staat een huis van 80 vierkante meter met twee slaapkamers, keuken, badkamer, woonkamer. Elk raam van het huis biedt een prachtig uitzicht op zee". Dit wonder wordt aangeboden voor $300 per nacht, maar wij vinden het het allemaal waard.

Granada, Nicaragua

Granada, Nicaragua

Airbnb

"Het gevoel wakker te worden op je eigen privé-eiland met het geluid van krijsende vogels en apen is onbeschrijfelijk. Na het ontbijt kun je gaan tennissen en zwemmen en wat lezen terwijl je geniet van het ongelooflijke panorama, een lust voor de zintuigen.

Met deze ervaring, je eigen privé-villa op je eigen privé-eiland, heb je een fantastisch souvenir van Nicaragua, aan het meer van Granada”. $176 per nacht en deze pracht is van jou.

Aquilone, Finland

Aquilone, Finland

Airbnb

"Een hut op je eiland. Het huisje heeft een stapelbed. Er zijn 2 slaapplaatsen in het onderste bed en 1 plaats in het bovenste bed.

Met een slaapbank voor twee personen.

Het huisje heeft een gaskoelkast, gasfornuis, open haard/fornuis, barbecue, zomerkeuken met servies, houten sauna. Lakens en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen”. Een applaus voor het goedkoopste eiland, beschikbaar voor $64 per nacht.

Advertisement