Meisje maakt haar koffers leeg bij terugkomst van vakantie en vindt een tarantula tussen haar ondergoed

Janine image
door Janine

25 Juli 2022

Meisje maakt haar koffers leeg bij terugkomst van vakantie en vindt een tarantula tussen haar ondergoed
Advertisement

Op reis gaan is een onvergetelijke ervaring. Elke vakantie laat je iets achter wat je je hele leven met je mee zult dragen. Maar na het plezier komt de plicht en een van de saaiste dingen is ongetwijfeld het uitpakken. Alles wat je had meegenomen uit je koffer halen, je kleren sorteren en de stapel vuile was wassen.

Een vrouw, die van plan was alles op te ruimen wat ze had meegebracht, had een nogal bizarre ervaring. Toen ze haar koffer opendeed, zag ze een tarantula tevoorschijn komen en stilletjes naar buiten kruipen.

De vrouw deelde een video op TikTok waarin ze over het vreemde incident vertelde. Laten we eens kijken wat er gebeurde.

via TikTok/georgiahsx

Advertisement
Tik Tok screenshot / georgiahsx

Tik Tok screenshot / georgiahsx

Een vrouw keerde terug van een reis naar Cyprus, maar de terugkeer naar huis was niet bepaald aangenaam. Zoals ze vertelt in een video die op TikTok is gepubliceerd, ontdekte ze bij het openen van de koffers een merkwaardige en onverwachte verrassing. De clip, die al meer dan een miljoen keer bekeken is, toont de gevolgen van deze absurde ontdekking.

Het meisje haalde er kleren en ondergoed uit en vond een tarantula. In de clip die online is gepost, is te zien hoe ze haar vriend belt om erachter te komen wat ze moet doen, voordat de camera een stapel kleren op de grond gooit, waaruit de enge spin tevoorschijn komt.

Advertisement
Tik Tok screenshot / georgiahsx

Tik Tok screenshot / georgiahsx

Door de video goed te bekijken, is het mogelijk om het achtpotige wezen weg te zien lopen van de stapel wasgoed om wie weet waarheen te vluchten.

Het bijschrift op het scherm luidt: "Ik denk dat ik een tarantula in mijn koffer mee naar huis heb genomen uit Cyprus".

Liefhebbers van de tarantula gaven snel advies en suggereerden met wie de jonge vrouw contact kon opnemen. Een gebruiker bood zelfs aan om de spinachtige in zijn handen te nemen.

Iemand schreef: "Ik zou hem laten waar hij is, hij zal misschien zelf teruggaan naar Cyprus." Een andere persoon zei: "Ik zou mijn reis naar Cyprus letterlijk kunnen annuleren".

Kortom, deze clip heeft zeker niet bijgedragen aan het suggereren waar de vakantie door te brengen aan degenen die er binnenkort een organiseren...

Geen eenvoudige situatie, velen zouden niet weten wat ze moeten doen. We zijn benieuwd waar die tarantula zich heeft verstopt. Hoe zou jij gereageerd hebben?

Advertisement